Oliver Ingrosso: Flickvän, restaurang Olli och relationen till Melina Criborn

Oliver Ingrosso: Flickvän, restaurang Olli, relationen till Melina Criborn och familjen Wahlgren-Ingrosso. - Foto: Christine Olsson/TT, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Trots att Oliver Ingrosso är medlem i en av Sveriges mest omtalade familj är han möjligen relativt anonym för allmänheten. Här har vi samlat information kring det som många verkar vara nyfikna på om Oliver Ingrosso, bland annat om han har en flickvän och hans relation till Melina Criborn – det och mycket mer hittar du här!

Oliver Ingrosso är, trots sin till synes relativt privata inställning till media, en av Sveriges kanske mest kända personer. Han är nämligen barn och bror till några av Sveriges mest omtyckta och omtalade personer. Om du slår på tv:n – eller radion för den delen – ser eller hör du troligtvis någon av Oliver Ingrossos familjemedlemmar. Däremot hör och ser du inte just Oliver Ingrosso särskilt mycket, och kanske väcker det en nyfikenhet? Här har vi samlat information om dj:n och krögaren Oliver Ingrosso – baserat på vad folk googlar på.

Läs mer: Oliver Ingrosso ska bli pappa – väntar barn med flickvännen Zoe

Oliver Ingrosso: Mamma, pappa och syskon 

Oliver Ingrosso är medlem i en av Sveriges mest kända familjer: Familjen Wahlgren-Ingrosso. Olivers mamma är, som många säkert vet, artisten Pernilla Wahlgren och Olivers pappa är krögaren Emilio Ingrosso. Innan Oliver Ingrossos föräldrar gick skilda vägar jobbade de tillsammans i musikbranschen, bland annat till följd av att Emilio var en av dansarna bakom Pernillas olika framträdanden. 

Efter den mycket omtalade skilsmässan mellan Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso flyttade den sistnämnda till Spanien, där han håller till än idag. Emilio har idag en ny kärlek tillika kollega i sitt liv, närmare bestämt Åsa Ingrosso. Det numera gifta paret jobbar ihop, främst genom parets olika restauranger, men också genom olika sidoprojekt. 

Även Oliver Ingrossos mamma har hittat kärleken på nytt. Idag är Pernilla Wahlgren tillsammans – och förlovad – med en man vid namn Christian Bauer

Oliver Ingrossos relation till Melina Criborn 

Relationen mellan Oliver Ingrosso och Melina Criborn går långt tillbaka. De har varit vänner sedan tidiga tonår och Melina har i och med vänskapen blivit nära hela familjen Wahlgren-Ingrosso. Hon syns ofta i realityprogrammet Wahlgrens Värld och på familjens olika sociala medier. Oliver Ingrosso stod även vid Melinas sida när hon gifte sig med Jacob Criborn, mer känd som Nause, 2019. Melina och Jacob Criborn har två barn: Cleo och Jack. Benjamin Ingrosso är gudfar till Cleo och Bianca är gudmor till Jack. 

Oliver Ingrosso: Flickvän

Om Oliver Ingrosso har en flickvän eller ej är en fråga som många verkar nyfikna på. Oliver Ingrosso var tidigare i ett längre förhållande med en kvinna vid namn Johanna Lidefelt. Men vad som pågått i Oliver Ingrossos kärleksliv de senaste åren har det varit tyst om – tills alldeles nyligen då Pernilla Wahlgren publicerade flera videoklipp på Instagram där Oliver syns vara närgången med en kvinna under en middag.

Du kan läsa mer om det här.

Kvinnan i videon heter Zoe Fay Brown och följs av delar av familjen Wahlgren-Ingrosso på Instagram.

Foto: Skärmdump/Instagram/@pernillawahlgren

Oliver Ingrosso: Ålder 

Oliver Ingrosso är född den 30 december 1989, vilket gör honom till 33 år i skrivande stund. Faktum är att han är född på samma datum som sin lillasyster, Bianca Ingrosso. Hon är dock född den 30 december 1994.

Oliver Ingrossos restaurang i Stockholm 

På senare tid har Oliver Ingrosso kanske blivit mest omtalad till följd av sin restaurang Olli. eller Olli Ristorante. Efter premiären som ägde rum 2022 har restaurangen blivit mycket hyllad av recensenter. Olli erbjuder en meny baserad på Italiensk mat. Olli ligger på Jakobsbergsgatan 21 i Stockholm. 

Var bor Oliver Ingrosso?

Oliver Ingrosso bor i en lägenhet i centrala Stockholm.

Läs merOliver Ingrosso: Flickvän, restaurang och så mycket tjänar han