Oliver Ingrosso ska bli pappa – väntar barn med flickvännen Zoe

Oliver Ingrosso berättar att han har en flickvän – och att han väntar sitt första barn. - Foto: Stella Pictures, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Oliver Ingrosso, 33, sågs nyligen tillsammans med en ​ny kvinna – en kvinna som han nu berättar att han väntar barn med. Läs mer här!

Det är i podcasten Inga beiga morsor, som bland annat drivs av Oliver Ingrossos bästa vän Melina Criborn, som han berättar om sin nya kärlek. Avsnittet inleds med att andra halvan an podcasten, Ellinor Löfgren, ställer frågor till Ingrosso, och kommer då in på frågan om krögarens relationsstatus. 

På frågan om han han flickvän svarar han "ja", och berättar sedan att de varit ett par sedan ett tag tillbaka samt att de bor ihop. 

Oliver Ingrosso: Jag ska bli pappa

Därefter ställer Löfgren ytterligare en fråga till Oliver Ingrosso, närmare bestämt om han ska bli pappa.

– Ja, svarar Ingrosso på den frågan.

De fortsätter med att berätta att det florerat ett rykte om att han ska bli pappa, men inte till barnet som ligger i flickvännens mage. Ryktet handlade istället om att det var han som är pappan till Filippa Toremos barn. Detta rykte dementerade Bianca Ingrosso, som Oliver berättar att han misstänker var den som av misstag la grunden till misstankarna. Du kan läsa mer om det här

– Jag tror att det ryktet kom upp för att min kära syster la upp väldigt snabbt, på sina nära vänner, att hon ska bli faster. 

Halvvägs in i graviditeten

Därefter berättar han att flickvännen, som heter Zoe, är gravid i vecka 18. 

– Jag tror att jag är relativt lugn. Jag tror inte att det har slagit in ordentligt än, säger han och förklarar att han är "skitglad". 

Vidare i podcasten berättar han att han alltid vetat att han vill ha barn. 

Vi säger stort grattis till Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown