Beckhams ord efter bilden på Zara Larsson väcker reaktioner

Några av Victoria Beckhams senaste bilder har väckt starka reaktioner hos följarna. - Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice, STELLA Pictures/ddp socialmediaservice
Dela på Pinterest
Zara Larssons artistkarriär går som tåget och hon gör till synes framgångsrika framträdanden gång på gång. Nu gör hon även succé på Victoria Beckhams Instagram. Läs mer här!

Zara Larsson är ständigt aktuell, inte minst i och med sina framgångsrika låtar, men också till följd av sina sociala medier där hon uppdaterar sina följare frekvent. Zara syns både på Tiktok och på Instagram, där hon sammanlagt har omkring 9,7 miljoner följare. 

Nyligen släppte Zara Larsson låten Can't tame her, som hon sedan låtsläppet framfört på olika scener runt om i världen. I veckan dök hon upp på ännu en plattform, närmare bestämt på omslaget av magasinet Vogue Scandinavia.

Bär klänning av Victoria Beckham

På omslaget syns den 25-åriga artisten i långt, blont hår. På sig har hon en vit transparent klänning från Victoria Beckhams senaste vår- och sommarkollektion. 

Foto: STELLA Pictures/ddp/x / Avalon

Victoria Beckham visar upp bild på Zara Larsson

Omslaget har fått stor uppmärksamhet, inte minst av modeskaparen själv som publicerat en bild på Vogue-omslaget på sin egen Instagram. 

"Zara Larsson bär runway look 17 från Victoria Beckham vår- och sommarkollektion för 2023 på omslaget av april/maj-numret av Vogue Scandinavia", skriver Beckham till bilden. 

Det faktum att världsstjärnan bär en klänning från Victoria Beckhams modevarumärke, som heter just Victoria Beckham, har gjort att Beckhams kommentarsfält fyllts med glädjande kommentarer.

Följarna reagerar på bilden på Zara Larsson

I kommentarsfältet syns, förutom en mängd olika hjärt- och eld-emojis, kommentarer från personer som på olika sätt uttrycker att de uppskattar både Zara Larsson och klänningen hon har på sig:

"Enkel och fantastisk!" 

"Hon ser fantastisk ut"

"Magiskt!"

"Vacker"

"Bra jobbat Victoria"

"Fantastisk outift!

"Så fin klänning!"

Även Zara Larsson och det officiella kontot för Vogue Scandinavia har publicerat bilder där hon syns på omslaget iklädd en Victoria Beckham -klänning. 

Följarna galna efter bilden på David Beckham 

Men bilden på Zara Larsson är inte den första som gjort att Victoria Beckhams följare engagerat sig stort. Hon väckte nämligen stort engagemang när hon publicerade bilder på sig själv och sin man, David Beckham, i sitt hemmagym. På bilderna syns David Beckham träna i rufsigt hår, klädd i enbart ett par korta shorts och ett par solglasögon – en look som fick Victoria Beckhams följare att bli galna – så pass galna att hon fått stänga av kommentarsfältet. 

Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice