Zara Larsson

Zara Larsson är en svensk popstjärna som föddes den 16 december 1997. Hon är född i Solna och uppvuxen i Enskede. I en intervju berättar hon även att hon är 163 cm lång. 

Musikkarriär

Zara slog igenom redan som 10-åring när hon var med i TV-programmet Talang som sänds på TV4. Tidigt förstod juryn att hon hade en talang likt ingen annan, och det slutade med att hon även blev tittarnas favorit när hon vann finalen år 2008.

Men den ordentliga debuten fick Zara när hon 2013 gav ut sn debut-EP "Introducing", den innehöll bland annat den stora hiten "Uncover". Ett år senare kom debutalbumet "1". 2017 kom det andra albumet "So good" och den 18 oktober 2018 släpper Zara ny musik igen. 

Projekt utanför musiken

Under tiden som Zara skrivit ny musik så har hon haft olika turnéer världen över, gjort kollektion tillsammans med H&M samt NA-KD. Men hon är även känd för sin frispråkighet och sina ställningstaganden. Zara är en feminist som kämpar för kvinnliga rättigheter, vilket är något som har fått stor uppmärksamhet i media. 

Vid detta laget är Zara van vid fula kommentarer men det är ingenting som hindrar henne från att ta ställning angående kvinnors rättigheter. Under hennes konsert på Bråvalla år 2016 våldtogs en tjej i publikhavet, detta fick stor uppmärksamhet och det var början till att festivalen lades ner. 

Podcasts

Mellan 2013-2017 så var Zara tillsammans med Ludwig Kronstrand från Hov1. Deras förhållande tog slut 2017 och kulminerade i ett stort bråk på sociala medier där hon avslöjade att deras break up orsakades av otrohet...

Tidigare har man även kunnat lyssna på Zara i ett podcastformat då hon tillsammans Hov1-medlemmen Noel Flike hade podden "Den fantastiska resan", men dem lade ner den i samband med att Zara fick veta att Ludwig varit otrogen.

 Därefter började hon podda med vännen Olivia Gateau, deras podcast fick namnet "Sanningens mammor". 

Men även den lades ner så nu har Zara gett sig på en tredje podcast tillsammans med lillasystern Hanna som heter "Systrarna Larsson". 

Bildkälla: Instagram/zaralarsson

1 2 3 4