Därför tror följarna att Antonija Mandir är gravid

Därför tror följarna att Antonija Mandir är gravid
Antonija Mandirs följare tror att hon är gravid. Nu ger influencern svar på tal. - Foto: Yotube/Antonija Mandir, STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Den senaste tiden har influencern Antonija Mandir tagit emot en rad olika kommentarer från följare som tror att hon är gravid. Nu ger hon svar på tal kring den frågan. Läs mer här!

27-åriga Antonija Mandir är, med sina 325 tusen följare på Instagram och över 340 tusen prenumeranter på Youtube, en av Sveriges största influencers. Där uppdaterar hon sina följare dagligen med innehåll från sitt spännande vardagsliv. Antonijas följare är till synes engagerade och ger ifrån sig både likes och kommentarer på innehållet som hon publicerar. Men ibland kan engagemanget från följarna bli lite för stort, det är i alla fall något som 27-åringen ger sken av i en nyligen publicerad Youtube-video. 

Följarna tror att Antonija Mandir är gravid

I videon tar Antonija Mandir upp det faktum att hon ibland äter saker som hennes mage inte reagerar särskilt bra på. Hon blir ofta svullen, helt enkelt. Detta magproblem är i sin tur något som skapat ett helt annat problem, nämligen att hennes följare tror att hon är gravid. 

– Håll käften, utbrister Antonija Mandir efter att hon berättat om alla de kommentarer hon tagit emot på sociala medier den senaste tiden. 

Vill bli gravid

Däremot berättar hon att vara gravid, det är det enda hon vill:

– Tro mig, det är det enda jag vill. Jag längtar. Alltså helst igår. Det finns ingenting jag hellre vill, men det är liksom... Jag vet inte ens om jag kan bli gravid.

Antonija förklarar att hon inte tycker det är särskilt snällt av följarna att de frågar om hon väntar barn, säger grattis och frågar vilken vecka hon är i så fort hennes mage "putar lite". 

Avslutningsvis uppmanar hon återigen sina följare att inte ställa dessa frågor till henne, och meddelar därefter att om det är så att hon någon gång blir gravid, då kommer hon inte vara sen på att tala om det för sina följare.