Filippa Toremo om att vara sambo med barnets pappa: "Känns otroligt bra"

Filippa Toremo om att vara sambo med barnets pappa: "Känns otroligt bra"
Filippa Toremo är nybliven mamma och bor idag tillsammans med barnets pappa. - Foto: Instagram och Youtube/FIlippa Toremo
Dela på Pinterest
Det var inte bara sonens födsel som bidrog till att Filippa Toremo, 26, genomgick en livsförändring i början på mars, utan även det faktum att hon och barnets pappa blev sambos.

Det var i slutet av februari i år som 26-åriga Filippa Toremo blev mamma till sonen Todd. Detta efter att Filippa enbart vetat om att hon var gravid i omkring 20 veckor, det vill säga endast ena halvan av graviditeten. 

Under graviditetens andra halva, då Filippa nyligen hade fått reda på att hon väntade barn, gick hon ut på sina sociala medier och berättade att hon inte tänker avslöja vem som är pappan till barnet. 

Följarna misstänkte att Anis don Demina var pappan

Modette har tidigare skrivit om att Toremos val att inte berätta vem pappan till hennes barn är fick många följare att spekulera kring om det är hennes ex, Anis don Demina som är pappan till barnet. Följarnas spekulationer ledde i sin tur till att både Filippa och Anis uttalade sig i frågan och dementerade då påståendet om faderskapet. Du kan läsa mer om det här.

Filippa Toremo bor ihop med pappan till nyfödde sonen

Det faktum att Filippa Toremo valt att inte berätta vem som är pappan till hennes barn är något hon till synes står fast vid även efter sonens födsel. Däremot har hon valt att dela med sig kring sin boendesituation, vilket har lett till att hon då avslöjat detaljer om pappan till barnet. Redan i dokumentären Gravid utan att veta, som släpptes på SVT Edit nyligen, berättar hon att hon och nyfödde sonen Todd flyttat ihop med pappan

"Vi trivs jättebra"

I en vlogg som den nyblivna mamman publicerade på Youtube under tisdagen utvecklar hon sina känslor och tankar kring boendesituationen ytterligare en gång. 

– Inte nog med att jag och Toddie har flyttat till en större lägenhet. Jag har ju faktist flyttat in med pappan till barnet, vilket känns helt sjukt. Det trodde jag ju aldrig när jag började den här resan. 

Hon tillägger:

– Från att ha trott att jag ska göra allting själv till att faktiskt bo och leva med Toddie och pappan. Det känns helt otrolig bra. Vi trivs jättebra. Den här lägenheten passar oss perfekt. 

I vloggen hörs även pappans röst ett flertal gånger. Men mer än så får följarna inte ta del av, än så länge i alla fall.