Måns Zelmerlöw om otroheten – och orden om sin fru Ciara

Måns Zelmerlöw har tidigare berättat om sitt sexmissbruk och det faktum att han varit otrogen ett flertal gånger. - Foto: Stella Pictures, Anders Wiklund/TT
Dela på Pinterest
Måns Zelmerlöws sexmissbruk fick som följd att han var otrogen vid ett flertal tillfällen. Läs mer här!

Måns Zelmerlöw har varit verksam som artist sedan han deltog i musiktävlingen Idol 2005. Sedan dess har den nu 36-åriga artisten hunnit med en hel del, och det vilda liv han levde efter att karriären drog igång bidrog både till negativa och positiva konsekvenser. Förutom den framgångsrika karriär han byggt under åren kantades hans tidigare vardag av ett missbruk, närmare bestämt ett sexmissbruk. 

Måns Zelmerlöw led av sexmissbruk

Sexmissbruket ledde i sin tur till att Måns var otrogen ett flertal gånger, något han tidigare pratat om i flera forum. Han tog bland annat upp det när han medverkade i TV4:s Så mycket bättre hösten 2022, då han bland annat tolkade Molly Hammars låt Tell her som han fick att handla om sina otroheter.

– Jag tänker att det är rätt få som har missat att det var lite otrohetsskandaler kring mig för några år sedan, och om det är något som jag skrivit mycket låtar om så har det varit det, berättade han i programmet.

Otroheterna slutade när han träffade Ciara

När Måns, tillsammans med sin nuvarande partner Ciara Zelmerlöw, gästade intervjuprogrammet Tillsammans med Strömstedt för ett par år sedan berättade han att beteendet föddes ur ett bekräftelsebehov. Men när han träffade Ciara, då vände allt:

– Det blev väldigt tydligt när jag träffade Ciara. Det kom en punkt, trots att jag har turnerat sedan dess så är det inga problem, berättade han då.

"Var precis likadan"

Sedan Måns blev tillsammans med Ciara har det hänt en hel del: Han har hunnit flytta till London, gifta sig, bli bonuspappa till Archie och bli förälder till två biologiska barn, Albert och Ossian. Artistens tidigare beteenden skrämde till synes inte bort Ciara, något han berättar om i en intervju med Aftonbladet

– Hon var precis likadan och kände igen det mesta, säger han och tillägger att han gått i terapi för att få bukt med otroheterna samt att det löste sig automatiskt eftersom han, när han mötte Ciara, "träffade rätt".