Sanna Guidetti rasar mot Robinson: "Skitdåligt"

Sanna Guidetti är till synes mycket engagerad i årets säsong av Robinson. På sin Instagram uttrycker hon sin ilska kring laguppdelningen. - Foto: Robert Jadenfelt/TV4, Instagram/@sannaguidetti
Dela på Pinterest
Årets säsong av Robinson väcker starka känslor hos Sanna Guidetti, som uttrycker sin ilska mot programmet på sociala medier. Läs mer här!

Årets säsong av Robinson är i full gång och nytt för i år är att de äldre deltagarna tävlar mot de yngre. I det röda laget befinner sig de lite äldre deltagarna, och i det gula laget finns de som är yngre. Så här långt in i säsongen har det gula laget vunnit majoriteten av de tävlingar som varit, något som till synes upprör influencern tillika den trogna Robinson-tittaren Sanna Guidetti en hel del.

Sanna Guidetti kritiserar Robinson

Under måndagen publicerade Sanna Guidetti nämligen ett flertal videoklipp på Instagram där hon uttrycker sina tankar och känslor kring Robinson i allmänhet och det gula lagets vinster i synnerhet. 

– Jag kan ju börja med att säga att jag tycker att de här laguppdelningarna.. Det är inte schysst. Det är verkligen, verkligen inte schysst, säger Guidetti i det inledande klippet. 

"Det är knas"

Därefter diskuterar hon vidare kring det faktum att hon inte tycker att det gula laget, det vill säga det yngre laget, får vara så pass glada som de varit efter sina vinster då åldersskillnaden gör tävlingen så ojämn: 

– Så ojämna lag är det i år, vilket jag tycker är skitdåligt. Hoppas att nästa säsong inte har så här ojämna lag. Det är knas, poängterar hon.

Hon belyser också att hon tror att det gula laget har vunnit så pass många gånger att de fått ett överflöd av mat, vilket möjliggör det faktum att medlemmarna börjat dela med sig av den mat som de vunnit. 

– Då har de ju vunnit för mycket mat. Annars ger man inte bort sin kaka, poängterar Sanna Guidetti avslutningsvis. 

Sanna Guidetti kritiserar årets säsong av Robinson. Foto: Skärmdump/Instagram/@sannaguidetti