Efter följarnas oro över Viktor – Carolina Gynning svarar på frågan alla undrar: "Han har..."

Följarna har sedan en tid tillbaka varit oroliga för att det tagit slut mellan Viktor Philipson och Carolina Gynning då han inte synts till på hennes sociala medier. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Sedan några månader tillbaka har Viktor Philipson börjat synas allt mindre på Carolina Gynnings sociala medier. Detta gick konstnärens följare att börja fundera kring vart han tagit vägen. Nu ger Gynning svar på tal kring den frågan.

Carolina Gynning, 44, är influencern och konstnären som öppet och ärligt delar med sig av sitt liv, både på sina sociala medier och i sin podcast Gynning och Berg hittar sig själva, som hon har med sin vän, programledaren Carina Berg

På Gynnings plattformar, Instagram, Youtube och i den nämnda podcasten, både syns och berättas det en del om hennes familjemedlemmar. Det är mamma Agneta Gynning, samt döttrarna Adele, Alicia och Vilda, som allt som oftast får vara med på ett hörn. Även Viktor Philipson, 37, som Gynning blev tillsammans med 2019 och som hon har dottern Vilda med, har exponerats en del på konstnärens sociala kanaler. Men sedan några månader tillbaka har det blivit ändring på det. 

Följarnas oro efter Viktor Philipsons frånvaro

Viktor Philipson, som Gynning ibland benämner som Nischti, har börjat synas allt mindre i Gynnings forum. Detta fick i sin tur följarna att börja fundera på vad som egentligen hänt mellan paret, något Modette tidigare skrivit om. Du kan läsa mer om det här.

Samtidigt som några följare undrade var Viktor tagit vägen, gick några rakt på sak och spekulerade kring att det var slut mellan dem. Carolina Gynning valde då att hålla sig borta från kommentarsfältet och att inte besvara frågorna om Nischti – förrän nu. 

Carolina Gynning berättar om Viktor Philipson

Under tisdagen publicerade Carolina Gynning en bild på sin Instagram Story där hon ger svar på tal till sina följare som spekulerat kring vart Viktor, eller Nischti, tagit vägen:

"Många har undrat vart Nischti tagit vägen, han har öppnat hunddagis för för pomeranians på reservatet", skriver hon till en bild där Viktor Philipson syns köra två hundar i en vagn.

Om påståendet om Viktor Philipsons nya karriär, som mycket troligt är ett skämt från Gynnings håll, är sant och om de fortfarande är ett par, det låter hon vara osagt. 

Carolina Gynning postade under tisdagen en bild på Viktor Philipson på Instagram. Foto: Skärmdump/Instagram/@carolinagynning