Följarnas oro efter Carolina Gynnings bilder: "Var har Viktor tagit vägen?"

Viktor Philipson har inte synts till på Carolina Gynnings sociala medier på ett bra tag, vilket fått hennes följare att spekulera kring vad som kan ha skett. - Foto: Stella Pictures/Robert Eklund, Henrik Montgomery/TT,
Dela på Pinterest
Viktor Philipson lyser med sin frånvaro på Carolina Gynnings sociala medier. Nu börjar följarna spekulera kring varför han inte synts till på ett tag.

Konstnären och medieprofilen Carolina Gynning delar dagligen med sig av glimtar från sitt vardagsliv på Instagram. Även i podcasten "Gynning och Berg hittar sig själva" uppdaterar hon sina följare med allt mellan himmel och jord. På Gynnings Instagram syns allt som oftast även bilder på döttrarna Adele, Alicia och Vilda

Följarnas frågor om Viktor Philipson

Men Carolina Gynnings pojkvän, Viktor Philipson, som är pappa till Vilda och som Gynning ibland benämner som Nischti, har inte synts till på konstnärens sociala medier på flera månader. Han var heller inte med på familjens sportlovssemester i Mexico som nyligen ägde rum. Detta har till synes oroat en del följare, som nu frågar var han tagit vägen. 

Undrar var Viktor Philipson tagit vägen

Under flera av Gynnings Instagram-inlägg syns kommentarer från personer undrar var Viktor Philipson håller hus. 

"Underbar bild men var har Viktor tagit vägen?", lyder en av flera kommentarer om Philipson. 

Någon misstänker också att det tagit slut mellan paret. Carolina Gynning har själv valt att inte kommentera frågorna om Viktor Philipson, så hur relationen de två emellan ser ut idag är det bara de själva som vet.


Carolina Gynning och Viktor Philipson träffades under 2019. Två år efter blev de föräldrar till dottern Vilda.