Efter ryktesspridningen – Bianca Ingrosso dementerar spekulationerna om pappan till Filippa Toremos barn

Efter ryktesspridningen – Bianca Ingrosso dementerar spekulationerna om pappan till Filippa Toremos barn
På sin Instagram skriver Bianca Ingrosso att det spekulerats kring att det är Oliver Ingrosso eller Philippe Cohen som är pappa till Filippa Toremos barn. - Foto: STELLA Pictures, Instagram/@filippatoremo
Dela på Pinterest
Influencern Filippa Toremos graviditet väcker många frågor hos hennes följare. Nu tar Bianca Ingrosso ton och berättar att det förts spekulationer som handlar om att det antingen är Oliver Ingrosso eller Phillipe Cohen som är pappa till Toremos barn.

För omkring tre månader sedan berättade influencern Filippa Toremo att hon är gravid – en graviditet som hon då nyligen fått reda på. Filippa var då gravid i vecka 25 och beskedet kom som en chock för 26-åringen. 

"Barn har inte varit en självklarhet för mig och att då få reda på att du är gravid och ska föda om tre månader är en helt overklig känsla", sa hon då.

Vem pappan är har Filippa Toremo uttryckt att hon vill hålla för sig själv. Trots det har många spekulerat kring om det är Anis don Demina som är pappan till barnet, vilket har resulterat i att både Filippa och Anis gått ut och dementerat påståendet.

– Folk bara antar av någon anledning att det är jag som är pappan, och så är inte fallet, säger Anis don Demina i en Youtube-video.

Filippa Toremo: "Inte Anis som är pappan"

När Filippa Toremo själv tog upp spekulationerna sa hon:

– Det är inte Anis som är pappan. Jag har sett att det cirkulerat runt lite rykten om det.

Toremo har även meddelat att hon och pappan inte är ett par idag, men att de är vänner. 

Men trots att den blivande mamman själv valt att inte gå ut med ytterligare detaljer om vem som är pappan har diskussioner kring vem det kan vara kommit på tal igen. 

Bianca Ingrosso dementerar ryktet om Oliver Ingrosso och Philippe Cohen 

Det ska nämligen ha pratats om att det antingen är Bianca Ingrossos bror, Oliver Ingrosso, eller hennes ex, Phillipe Cohen, som är pappa till Toremos barn. 

På Filippa Toremos Instagram syns kommentarer som handlar om Oliver Ingrosso. 

Även på Olivers Instagram finns kommentarer på ämnet.Phillipe Cohens Instagram verkar det eka tomt på kommentarer om Filippa.

"Helt sjukt vad folk hittar på"

Men nu tar ingen mindre än Bianca Ingrosso ton och dementerar ryktet om Oliver Ingrosso och Phillipe Cohen. 

"Kan vi släppa ryktet om att min bror eller ex är pappa till Filippas barn. Helt sjukt vad folk hittar på från ingenstans", skriver Bianca Ingrosso på sin Instagram.

Filippa Toremo har själv inte kommenterat ryktet.