Efter Pernilla Wahlgrens avslöjande om Let's dance – Tobias Bader talar ut

Tobias Bader talar ut efter Pernilla Wahlgrens ord om vad som hände bakom kulisserna när hon medverkade i Let's Dance 2012. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT, Stina Stjernkvist/TT
Dela på Pinterest
Pernilla Wahlgren avslöjade nyligen, i ett avsnitt av Wahlgrens värld, att hon var intim med både sin danspartner och en annan deltagare under sin tid i Let's dance. Nu ger dansaren Tobias Bader svar på tal.

Pernilla Wahlgren: Låg med två när jag var med i Let's dance

Pernilla Wahlgren medverkade i Let's dance 2012. Hon dansade med Tobias Bader och tävlade mot bland andra Camilla Läckberg, Anton Hysén och Marcus Schenkenberg

Vad som hände bakom kulisserna den säsongen har de medverkande låtit vara osagt – tills alldeles nyligen när Pernilla, i ett avsnitt av Wahlgrens värld, avslöjade att hon varit intim med inte bara en, utan två som medverkade det året.

– Jag låg ju med två när jag var med. Både min danspartner och en av deltagarna, säger Pernilla Wahlgren i avsnittet.

Tobias Bader talar ut efter Pernilla Wahlgrens avslöjande

Under sin tid i Let's dance dansade Pernilla Wahlgren med Tobias Bader, som nu tar ton och kommenterar det faktum att Wahlgren – flera år efter att det skedde – avslöjat att de varit intima med varandra. Till Hänt berättar han att det var "evigheter sedan", och att det inte var en så stor grej för honom. 

Därefter svarar han på frågan om Pernilla kollade med honom innan hon avslöjade att de legat med varandra:

– Nej! Nej det gjorde hon inte! Men nu är det ute, så är det, det är inte mycket man kan göra. Hon är sådan, säger Tobias Bader till Hänt.