Pernilla Wahlgrens avslöjande om Let's dance: Låg med sin danspartner och en av deltagarna

Avslöjandet om Let's dance: Låg med min danspartner och en av deltagarna
Pernilla Wahlgren berättar att hon hade intimt umgänge med sin danspartner samt med en annan deltagare under tiden hon medverkade i Let's dance 2012. - Foto: Maja Suslin/TT, Anders Wiklund/ TT
Dela på Pinterest
Flera ur familjen Wahlgren-Ingrosso har medverkat i Let's dance. När Pernilla Wahlgren var med 2012, då hände det grejer bakom kulisserna. Läs mer här!

Familjen Wahlgren-Ingrosso både syns och har synts frekvent i offentliga sammanhang sedan flera år tillbaka. De har medverkat i ett flertal olika tv-program, inte minst Pernilla Wahlgren, 55, som medverkat i, förutom sin egen realityserie, Wahlgrens värld, en rad olika intervjuprogram och tävlingsprogram. Bland de tävlingsprogram hon medverkat i finns bland andra Melodifestivalen och Let's dance, och det sistnämnda programmet tar Pernilla upp i ett avsnitt av Wahlgrens värld – och släpper då en riktig bomb. 

Pernilla Wahlgrens avslöjade om Let's dance – låg med sin danspartner och en deltagare

Det är under ett samtal hemma hos norska Peter Stordalen, där Pernilla Wahlgren är på besök tillsammans med sitt "Hybrisgäng", som hon avslöjar en och annan hemlighet. 

Under besöket hos Stordalen kommer de in på nämnda Let's dance, varpå de tar upp det faktum att det spekuleras en del kring om de som deltar i programmet också inleder relationer med någon ur produktionen. Då kommer 55-åringen med ett besked, nämligen att hon låg med inte bara en, utan två som personer som medverkade det året hon var med i programmet:

– Jag låg ju med två när jag var med. Både min danspartner och en av deltagarna.

Hon tillägger:

– Det är så länge sen så det är preskriberat. 

Linus Wahlgren chockad över Pernillas Let's dance-avslöjande 

De andra gästerna som sitter runt bordet blir till synes minst sagt chockade över Pernillas öppenhet. En av de som blir riktigt förvånad är Pernillas bror, Linus Wahlgren:

– Det här är ju en bomb, du bara droppar den. Jag är helt chockad över att du bara droppar det som ingenting.

Pernilla Wahlgren dansade med Tobias Bader i Let's dance 2012.

Bland deltagarna som var med i Let's dance det året Pernilla Wahlgren var med finns bland andra Camilla Läckberg, Anton Hysén och Marcus Schenkenberg

Men det är inte bara Pernilla Wahlgren ur familjen Wahlgren-Ingrosso som medverkat i Let's dance. Även  Benjamin och Bianca Ingrosso har medverkat i programmet. Benjamin medverkade 2014 och Bianca 2016.

Läs mer: Oliver Ingrosso ska bli pappa – väntar barn med flickvännen Zoe