Följarna reagerar efter Kylie Jenners privata bild på Kim Kardashian

Kylie publicerade en Instagrambild på Kim Kardashian som får följarna att reagera. - Foto: Jordan Strauss/Invision/AP och Willy Sanjuan/Invision/AP.
Dela på Pinterest
Kylie Jenner har publicerat ett bildspel som får följarna att reagera. På en av bilderna syns nämligen en privat detalj på Kim Kardashians telefon.

Realitystjärnan och entreprenören Kylie Jenner blev världskänd efter realityserien Keeping up with the Kardashians. Tillsammans med mamma Kris Jenner, systern Kendall Jenner samt halvsyskonen Kim, Kourtney och Khloé Kardashian fick tittarna följa familjens lyxiga vardag. 

Efter succéserien har Kylie hunnit bli världens yngsta miljardär 2019, enligt Forbes och grundat flertalet framgångsrika företag däribland sminkmärket Kylie Cosmetics. 

Kylie Jenner inte längre störst på Instagram

Framgångarna har även bidragit till en stor följarskara. I skrivande stund har Kylie närmare 390 miljoner följare på Instagram och är den kvinnan med näst flest följare på appen – efter Selena Gomez.  

På sina sociala medier delar entreprenören en blandning av bilder, både på sig själv men också familjen samt  olika kampanjer och samarbeten. 

Läs mer: Selena Gomez störst på Instagram – efter dramat med Hailey Bieber

Privata detaljen på bilden får följarna att reagera 

Nyligen delade Jenner ett bildspel på appen som hon menade var en "snabb uppdatering". Bildspelet innehöll en salig blandning av bilder, bland annat en på systrarna Khloe Kardashian och Kim Kardashian som skapat vilda diskussioner i kommentarsfältet. På fotot syns nämligen en sms-konversation på Kims telefon, konversationen är utsuddad och därför går det inte att tyda vad som skrivits men en hel del följare försökte minsann tyda texten. 

"Inte jag som försöker läsa Kims sms", skrev en nyfiken följare. 

"Blurrade Kims sms för att du vet att vi alla zoomade in", skrev en annan. 

"Jag försökte verkligen zooma in för att se Kims skärm", skev en tredje. 

"Var det någon annan som försökte zooma in vem och vad Kim smsade eller är det bara jag som är extremt nyfiken?", fortsatte en fjärde.