Sanna Guidettis ord om tuffa situationen med pappan – innan vigseln med John

Sanna Guidetti berättar om relationen till sin pappa. - Foto: Johan Nilsson/TT, Instagram/@sannaguidetti
Dela på Pinterest
Sanna Guidettis uppväxt var allt annat än glamorös. Hon har öppet pratat om fosterhemsplaceringar och föräldrar som kämpade med psykisk ohälsa och missbruk. Trots sin tuffa barndom har hon och hennes man John Guidetti lyckats skapa en stark grund tillsammans, och parets känslosamma bröllop innefattade en oväntad närvaro från Sannas pappa – en närvaro som förändrade deras relation för alltid.

Sanna Guidetti, 30, är idag en framstående person i influencer-Sverige. På Youtube, Tiktok och Instagram har hon totalt över 150 tusen följare som genom Sannas publicerade innehåll får hänga med i familjen Guidettis vardag. 

Paret och deras två barn bor idag i en lyxig villa med pool, stort kök och utsikt över vattnet i Nacka utanför Stockholm. Men livet – och boendesituationen – har inte alltid sett så glammig ut för Sanna Guidetti. 

Hon har tidigare varit öppen med att hennes uppväxtförhållanden inte var en dans på rosor, utan kantades av fosterhemsplaceringar och föräldrar med psykisk ohälsa och missbruksproblem. 


Sanna, som då hette Dahlström i efternamn, och John Guidetti träffade varandra redan i tonåren. Till en början agerade hon som Johns "wingman", men till slut insåg de att det var ju de som skulle vara tillsammans. När paret var i omkring 20-årsåldern blev de sambos och bodde utomlands, då till följd av Johns fotbollskarriär. Sedan dess har de bott i flera olika länder, däribland Tyskland och Spanien. Sedan de blev ett par har de även, förutom att de blivit föräldrar till dottern Nellie och sonen Mason, hunnit gifta sig. 

Sanna Guidetti berättar om relationen till sin pappa

Bröllopet ägde rum i juni 2019 på Vidbynäs slott utanför Stockholm. På gästlistan fanns bland andra Maja och Viktor Nilsson Lindelöf. Någon som bröllopsparet däremot inte trodde skulle komma på bröllopet, men som till slut dök upp, var Sannas pappa. 

– Men alltså min pappa dök ju upp, 15 minuter innan vigseln, säger Sanna Guidetti i en intervju med Elle. 

Hon förklarar att hennes pappa först inte ville komma på bröllopet eftersom hans dåvarande flickvän inte var bjuden. Men en kvart innan vigseln dök han upp, något som Sanna berättar var avgörande för deras relation. 

– Hade han inte kommit hade vi inte haft någon relation idag, säger Sanna i intervjun. 

"Det var väldigt mörkt innan"

Att hennes pappa trots allt medverkade under bröllopet beskriver Sanna som väldigt "känslosamt" och "speciellt". Men till en början blev hon "asarg" för att han inte hade ringt tidigare och informerat henne om att han ändrat sig och ändå ville komma. Hon berättar att hennes pappa då förklarade sitt agerande med att han trodde att han skulle bli avvisad om han ringde, och därför istället tog det djärva beslutet att dyka upp väldigt tätt inpå att vigseln skulle starta. 

– Så det var väldigt fint, men det var väldigt mörkt innan. Men sedan dess har vi haft världens bästa relation. 

– Det var väldigt bra att han kom, säger Sanna till Elle