Nu kommer dokumentär om Bianca Ingrosso – se trailern

Dokumentär om Bianca Ingrosso släpps på HBO max – se trailern
Den 11 maj släpps en dokumentär om Bianca Ingrosso på HBO max.
Dela på Pinterest
Bianca Ingrossos liv blir dokumentär. Det meddelar 28-åringen själv på sin Instagram. "Jag är nog lite nervös om jag ska vara ärlig", skriver hon i ett inlägg på Instagram. Läs och se mer här!

Bianca Ingrosso har under sina 28 år på jorden hunnit bli en av de kändaste personerna i Sverige. Hon ligger bakom det framgångsrika beautyvarumärket Caia, smyckesvarumärket Ani och flera sociala kanaler som följs av miljontals människor. Hon debuterade dessutom nyligen som programledare i talkshowen Bianca. Under fredagen kom beskedet att det släpps en dokumentär om Bianca Ingrosso på HBO Max med namnet Imperiet Bianca

Bianca Ingrosso i ny dokumentär

I dokumentären om Bianca Ingrosso får tittarna följa med bakom kulisserna på hennes resa, skriver hon i ett inlägg på Instagram och förklarar att hon är nervös inför premiären. 

"En dokumentär om vår resa. Nervös. Ja jag är nog lite nervös om jag ska vara ärlig. För just här är jag ärlig", skriver hon och tillägger:

"Den här dokumentären blev så mycket mer än vad jag trodde att den skulle bli och för det är jag både stolt, glad, trygg, rädd och pirrig på samma gång.Rädslan att öppna upp sig på ett sätt vi aldrig tidigare gjort i offentlighetens ljus innan."

Då har Imperiet Bianca – dokumentären om Bianca Ingrosso premiär 2023

Dokumentärserien produceras för Warner Bros. Discovery med premiär den 11 maj 2023 på Kanal 5, discovery+ och HBO Max.

Nedan kan du se trailern.