Robinson-deltagarna Alva Trané och Caroline Persson bekräftar romansen: "Dejtar"

Robinson-deltagarna Alva Trané och Caroline Persson fann varandra i Robinson 2023. Nu berättar de om hur relationen ser ut i dagsläget. - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
Deltagarna Alva Trané och Caroline Persson fann varandra i Robinson 2023. Nu berättar deltagarna om romansen efter programmet.

Årets säsong av Robinson har hittills bjudit tittarna på interna intriger och starka vänskapsband. Några som fann varandra tidigt i programmet var Amanda Eliasson och Erik Wahrolen och det ryktades snabbt att det rörde sig om en romans mellan deltagarna. 

– Han är nog utan att förstå det själv lite kär i henne, sa Pernilla Block i programmet.

Men både Amanda och Erik dementerade ryktet och menade på att de istället var väldigt goda vänner. 

– Erik sa ju att ”man vet ju aldrig vad det kan vara”, men samtidigt så, ganska snart inpå när vi började prata och ha djupare diskussioner så insåg vi att det var vänskap, sa Amanda Eliasson till Aftobladet.

Läs mer: Robinson-deltagarna svarar på romansryktet: "Visste att det skulle bli såhär"

Alva Trané och Caroline Persson berättar om relationen

Några som det däremot slog gnistor mellan var Alva Trané och Caroline Persson. I en video på Tiktok hintar duon om att de är tillsammans och i kommentarsfältet syns både gratulerande och frågande kommentarer. 

För Hänt berättar deltagarna att de båda var heterosexuella innan men att de nu har börjat utforska relationen för att se om det kan leda till någonting. 

– Nej men vi är ju inte tillsammans. Då skulle jag säga att vi dejtar isåfall. Det känns väl bra men sedan så är ju vi öppna och det här är nytt för båda oss, vi träffar ju fortfarande killar och så vi vet ju inte, säger Alva till tidningen. 

Caroline berättar även att hon hade pojkvän när hon anlände till Robinson-ön, men att de valde att gå skilda vägar när hon kom hem från inspelningen. 

– Det var ju så himla många på ön som var bisexuella, många HBTQ-personer så då blev man lite mer öppen och börjar ifrågasätta “jag kanske inte är helt straight”.