Robinson-deltagarna svarar på romansryktet: "Visste att det skulle bli såhär"

Erik Wahrolen och Amanda Eliasson klickade snabbt när det blev lagkamrater i Robinson. - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
Amanda Eliasson och Erik Wahrolen har blivit goda vänner på Robinson-ön. De andra deltagarna i programmet menar att duon är mer än bara vänner, nu svarar de på frågan om relationen.

Underhållningsprogrammet Robinson har år efter år skapat starka vänskapsband. Sandra Cucarano och Isabella Resmark fann varandra i Robinson 2022 efter att de fick sitta i corona-karantän tillsammans och har sedan dess varit oskiljaktiga.

Läs mer: Videon avslöjar: Robinson-deltagarnas återförening: "Ramla ut från Spy bar"

I årets säsong har deltagarna Amanda Eliasson och Erik Wahrolen byggt ett starkt vänskapsband och verkar till synes trivas i varandras sällskap. Några som tror att vänskapen snarare är kärlek, är deltagarnas lagkamrater i lag nord. 

– Han är nog utan att förstå det själv lite kär i henne. Hon är ju inte kär i honom, utan där är det ju bara vänskap från hennes sida, säger Pernilla Block i programmet. 

Dennis Boelius kallar programmet för Love Island istället för Robinson och syftar på Amanda och Erik. 

Amanda Eliasson om relationen till Erik Wahrolen

Amanda var till en början en del av det yngre lag syd men under en praktikantvecka fick hon praktisera i den äldre lag nord. Laget ville behålla Eliasson efter praktikantveckan och hon fick då byta lag. I det nya laget klickade hon snabbt med Erik Wahrolen och duon syns ofta skämta och skratta tillsammans. Men att det skulle vara någon kärlek mellan dem dementerar Amanda för Aftonbladet.

– Vi visste typ att det skulle bli så här, det var det enda alla snackade om och vi var bara så ”låt dem spekulera”. Det är vad det är och folk vill ju ha något att skvallra om, säger hon till tidningen och fortsätter: 

– Erik sa ju att ”man vet ju aldrig vad det kan vara”, men samtidigt så, ganska snart inpå när vi började prata och ha djupare diskussioner så insåg vi att det var vänskap.

Efter äventyret på Robinson-ön har de likasinnade deltagarna fortsatt som vänner och har daglig kontakt med varandra.