Därför är Benjamin Ingrosso blockad på Tinder: "Hade aldrig gjort..."

Benjamin Ingrosso berättar anledningen till varför han inte dejtar genom Tinder: "Blockad". - Foto: Jonas Ekströmer/TT och Claudio Bresciani/TT.
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso är förtegen med sitt kärleksliv och pratar sällan om sin relationsstatus. Men i en intervju avslöjade han nyligen om hur det ser ut på dejtingfronten och varför han är blockad på Tinder.

Artisten Benjamin Ingrosso är ständigt aktuell. I april har tredje, som även blir den sista, säsongen av succéprogrammet Benjamin's premiär och i sommar åker han ut turné runt om i Sverige. Men trots sin offentliga status finns det vissa saker som Benjamin valt att hålla låg profil med, en av dem är sitt dejtingliv. 

Benjamin Ingrosso och Frøya Winther 

I sex år var Benjamin Ingrosso tillsammans med Linnea Widmark. Paret syntes ofta tillsammans och Linnea förekom även då och då i Wahlgren's värld. 2019 valde paret att gå skilda vägar och sedan dess har Benjamin Ingrosso inte talat öppet om hur det ser ut på kärleksfronten. 

Men under 2022 ryktades det att artisten funnit kärleken i norska influencern Frøya Winther. Paret varken bekräftade eller förnekade relationen och Frøya syntes till på middagar och semestrar med familjen Wahlgren-Ingrosso. 

Läs mer: Pernillas video avslöjar Benjamin Ingrossos mysiga dejt med småbarnsmamman Frøya Winther

När Jenny Strömstedt pratade med Benjamin i TV4:s Nyhetsmorgon avslöjar artisten varför han valt att hålla kärlekslivet för sig själv. 

– Alltså morsan tror jag hade med sitt kamerateam på sin första dejt, det hade jag aldrig gjort. Men för mig handlar det om att det är lite personligt, säger han. 

Blockad från Tinder

Oavsett hur Benjamin Ingrossos relationsstatus ser ut, erkänner han att det inte är en dans på rosor att dejta som en av Sveriges mest populära artister. Ingrosso är nämligen blockerad från dejtingappen Tinder. 

– Tinder har jag inte, det har jag blivit blockad av Tinder fyra gånger. Det är folk som går in och blockar mig för att de tror att jag är en fejk-profil, men det är ju jag, säger han och fortsätter: 

– Jag har inte haft Tinder på tre, fyra år.

Vidare berättar artisten att föredrar att dejta utomlands. 

– Men jag har varit på dejt utomlands, det är roligare.