Efter succén: Eric Saades ord om att fortsätta som programledare i Let's dance

Efter succén: Eric Saades ord om att fortsätta som programledare i Let's dance
Artisten Eric Saade ersatte Kristin Kaspersen under förra veckans Let's dance. - Foto: FREDRIK SANDBERG /TT, STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Förra veckan stod Eric Saade och David Lindgren som programledare i Let's dance. Duon visade sig vara enormt uppskattad av tittarna – och Eric Saade verkar inte helt främmande inför att ta sig an uppdraget. Läs mer här!

Förra veckan fick Let's dance-tittarna se en ny programledarduo på dansgolvet. Kristin Kaspersen, som i år agerar ersättare för Petra Mede, ersattes i sin tur av Eric Saade. Detta till följd av att Kaspersen, redan innan hon tackade ja till att hoppa in som programledare, signat upp sig på ett jobb som träningsinstruktör på en resa till Maldiverna som ägde rum förra veckan. Du kan läsa mer om det här.

Eric Saades programledardebut hyllas av tittarna

Lördagens duo blev till slut Eric Saade och David Lindgren – en duo som visade sig vara en stor succé hemma i stugorna.

Efter lördagens sändning har det  strömmat in kommentarer från tittare som till synes verkar ha uppskattat Eric Saade som programledare i allmänhet, och Eric Saade och David Lindgren som programledarduo i synnerhet. 

"TV4 behåll David och Eric. En riktigt underhållande kombo."

"Wow så bra Erik är som programledare! Han borde programledare tillsammans med David hela säsongen, jätte bra kombi ni två. David blev avslappnad och rolig igen tillsammans med Erik. Underbart."

"Låt Eric vara kvar!"

"David o Eric vilken succé!!"

"Eric Saade kan stanna kvar som programledare"

"Bästa bästa programledarparet. Eric Saade.. säger bara WOW .. se till att han stannar kvar"

"Så bra med David o Eric"

"Superduo. Dessa önskar jag som programledare nästa säsong! "

"Eric stanna! Du är en awesome programledare!"

"TV4 behåll David och Eric. En riktigt underhållande kombo."

"Här är nästa års programledare duo!!"

Eric Saades uppmaning

Det faktum att Eric Saade uppskattas som programledare till den mån att många tittare faktiskt hoppas på att han blir ett permanent inslag i programmet är något som han själv inte verkar ha något emot. 

När programledarduon ska tacka för sig flikar Eric Saade in med en liten uppmaning till Let's dance-produktionen:

– Och du vet ju att om det skiter sig nästa gång, du vet vad som gäller då. Who you gonna call?, säger Saade, varpå David Lindgren utbrister:

– Eric Saade!

Om vi får Eric Saade som programledare i framtiden återstår att se – han verkar i alla fall peppad på att ta sig an uppdraget.