Tips för en oförglömlig födelsedagsfest

Födelsedagsfest tips
Födelsedagsfest - tips! - Foto: Envato.com
Dela på Pinterest
Inspiration och idéer som kommer att sätta igång feststämningen och få alla att dansa hela natten!

Ska du snart fira din födelsedag? Grattis! Det är dags att ordna den ultimata födelsedagsfesten som ingen kommer att glömma!

Temafest – ge födelsedagsfesten en egen stil

Välj ett tema som passar din personlighet och förgyller festen med extra magi. Oavsett om du föredrar en tropisk strandfest, en glamourös Hollywood-gala eller en retro-disco, kommer ett tema att sätta stämningen och göra festen minnesvärd. Bjud in dina gäster att klä sig i enlighet med temat och dekorera festlokalen för att skapa den rätta atmosfären.

Mat och dryck - njut av goda smaker

Ingenting får en fest att lyfta som läcker mat och uppfriskande drycker. Du kan antingen anlita en cateringfirma eller be dina vänner att bidra med en rätt var för sig. Se till att inkludera olika alternativ för alla kostpreferenser. För att skapa en festlig stämning kan du också sätta upp en cocktailbar där gästerna kan blanda egna drinkar.

Underhållning - håll festen i gång

En födelsedagsfest är inte komplett utan bra musik och underhållning. Hyr en DJ eller skapa en spellista med livliga låtar som får alla att dansa. Du kan också överraska dina gäster med en liveartist eller ett band för att göra kvällen extra speciell. För att få igång feststämningen kan du ordna lekar eller bäst i test tävlingar där gästerna kan vinna roliga priser.

Fotobås - fånga minnen

Ett fotobås är ett utmärkt sätt att skapa roliga och minnesvärda ögonblick under din studentfest. Hyr eller skapa ditt eget fotobås med rekvisita och tillbehör som passar ditt tema. Dina gäster kommer att älska att ta bilder tillsammans och skapa minnen som de kan ta med sig långt efter festen är över.

Afterparty - låt festen fortsätta

För de festglada som inte är redo att avsluta kvällen kan du arrangera ett afterparty efter huvudevenemanget. Hitta en mysig plats där dina närmaste vänner kan fortsätta festa till tidig morgon. Du kan bjuda på enklare snacks och drycker för att hålla energin uppe och fortsätta festen in på småtimmarna.