Ilskan efter återträffen i Love Is Blind: "Hon var hemsk"

Hatet mot programledarna i Love is blind efter återträffen - Foto: Netflix / Love is blind
Dela på Pinterest
Netflix populära dejtingprogram Love Is Blind har nu avslutat sin fjärde säsong – en säsong som resulterade i att tre par fann äkta kärlek. Under april släppte Netflix även ett bonusavsnitt där paren är ses på en återträff, och det som hände under mötet fick fansen att rasa. Läs mer här!

Netflix dejtingprogram Love Is Blind har sedan första säsongen släpptes år 2020 blivit en riktig tittarfavorit. Som många redan vet går programmet ut på att hitta sin sanna kärlek utan att parterna får se varandra under tiden. Programledare är paret Nick Lachey och Vanessa Lachey

För varje säsong tar Netflix serien till en ny stad där män och kvinnor får dejta varandra under tiden de är placerade i varsina boxar, eller "pods" som de kallar dem i programmet. 

Fyra säsonger har nu gått av serien och ofta bjuder säsongerna på dramatiska scener – och den senaste var inget undantag. I slutet av säsongen hittade tre lyckliga par varandra och gifte sig, men för fler av dem gick det inte riktigt som planerat.

Återträffen i "Love is blind" skapar starka känslor

Två personer som uppmärksammats mycket under den fjärde säsongen är Micha Lussier och Irina Solomonova. Redan från start blev tjejerna bra vänner och har sedan säsongen började sändas anklagats för att ha mobbat andra personer. Under återträffen blev de utfrågade om sina beteenden och det var minst sagt en hård jargong från programledarnas sida.

Någon som däremot blivit hyllad hela säsongen är Marshall Glaze som trodde att han hittat kärleken i Jackelina "Jackie" Bonds. Men efter frieriet och en strulig period därefter slutade det med att hon lämnade honom för en annan deltagare.

När detta togs upp under återträffen väcktes starka känslor hos tittarna. Det som rört upp känslor hos många tittare är att de tycker att programledaren Vanessa Lachey gick på Marshall alldeles för hårt med passivt aggressiva kommentarer. De menar också att programledaren försökte få honom att se ut som boven i dramat. 

Fansens önskan om att byta ut Vanessa

Reaktionerna från återträffen fortsatte efter att avsnittet tagit slut och tittare har nu vänt sig till sociala medier för att uttrycka sin besvikelse. En trend som cirkulerar är att skriva på en namninsamling för att byta ut programledarparet Lachey till ett par vid namn Lauren och Cameron, ett par som var med i den första säsongen av Love is blind

Många har även uttryckt missnöje över Vanessas "tjat" om en eventuell Love Is Blind-bebis.

Ja, vi får helt enkelt se vad som händer, men med största sannolikhet återvänder paret Lachey som programledare även nästa säsong, om det kommer en!