Bianca Ingrosso ger svar på tal: "Har inte gjort min röv"

Bianca Ingrosso ger svar på tal i en ny Youtube-video. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, STELLA Pictures / Splash News
Dela på Pinterest
En bild på Bianca Ingrosso väckte nyligen starka reaktioner hos följarna. Nu ger hon svar på tal kring. Läs mer här!

Bianca Ingrosso, 28, har totalt omkring 2 miljoner följare på sociala medier där hon skapar ett enormt engagemang varje gång hon publicerar något. Oavsett om det hon publicerar handlar om hennes företag Caia – som för övrigt går som tåget – eller om hon lägger upp bilder eller videos på vad som sker i hennes vardag får det allt som oftast stort genomslag bland de miljoner människor som följer henne. 

Du kan läsa mer om Caias rekordresultat här

Något som engagerat lite extra på sistone är en bild på Bianca själv, gåendes på en gata i Paris. Detaljen i bilden som resulterat i över 55 tusen gillamarkeringar och uppemot 800 kommentarer är 28-åringens rumpa. 

Många av Biancas följare som kommenterat under bilden menar på att de misstänker att bilden, eller framför allt hennes bakdel, är redigerad för att se större ut än vad den egentligen är. Åsikterna som vällde in om influencerns kropp delade upp följarna i två läger: De som prompt skulle uttrycka att de tror att bilden är photoshoppad och de som menar att samtliga borde strunta i att kommentera hur hon ser ut. 

Bianca Ingrosso själv gav sig inte in i kommentarsfältet för att ge svar på tal kring det hela. Men i en vlogg som hon publicerade under måndagen kommer den omtalade kroppsdelen på tal. 

Bianca Ingrosso ger svar på tal: "Har inte gjort min röv"

I vloggen sitter Ingrosso och äter lunch med sina vänner Lovisa Worge, Hanna Schönberg och Lucas Feola, när hon plötsligt börjar prata om en helt annan kroppsdel, nämligen sina bröst. Hon tar upp det faktum att hon tycker att det är knepigt att bära urringade plagg "när man har gjort brösten", då hon tycker att det blir "väldigt mycket".

– Och rumpa har du gjort tydligen också?, flikar Biancas vän Lucas in, varpå Bianca ger svar på tal kring den frågan:

– Jävlar i mig vad folk tror att jag har gjort min röv. Det ska sägas att jag bygger muskler som en galning, främst armar, framsida lår och rumpa. Så nej, jag har inte gjort min röv. Jag har bara tränat.