Carolina Gynning om smusslandet med Viktor: "Så jävla arg"

Carolina Gynning och Viktor Philipson blev tillsammans 2019. - Foto: Stella Pictures/Robert Eklund, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Carolina Gynning gick bakom ryggen på sin pojkvän Viktor Philipson, vilket resulterade i sura miner. Läs mer här!

Carolina Gynnings vardag verkar – av sociala medier att döma – gå i ett. Hon bollar allt från sitt konstnärsskap, vernissage, poddinspelningar, liveshower, ett beautyvarumärke, tre barn, ett hus på Ekerö och ett boende på Ibiza. 

Följarna oroliga efter Viktor Philipsons frånvaro

Även på sociala medier är hon aktiv, där hon delar med sig av bilder och små klipp från sin fullspäckade vardag. Men på Instagram, där Gynning har över 500 tusen följare, har en komponent i hennes familjeliv inte synts till på ett tag. Det handlar om Carolina Gynnings pojkvän Viktor Philipson, som under flera månader lyste med sin frånvaro på konstnärens sociala medier. Detta fick Gynnings följare att bli oroliga, vilket resulterade i en hel del kommentarer – och spekulationer – från följare som frågade vart han tagit vägen. Du kan läsa mer om det här.

Carolina Gynnings svar på tal 

Ett tid efter att oroliga kommentarer börjat strömma in på Carolina Gynnings Instagram gav hon svar på tal kring frågan om Viktor Philipson, eller Nischti som hon också kallar honom:

"Många har undrat vart Nischti tagit vägen, han har öppnat hunddagis för för pomeranians på reservatet", skriver hon skämtsamt till en bild där Viktor Philipson syns köra två hundar i en vagn. 

Sedan dess har föräldraparet dykt upp på flera bilder på sociala medier. 

Carolina Gynning höll hundköp hemligt

I ett helt annat sammanhang, närmare bestämt i Carolina Gynnings podcast Gynning och Berg hittar sig själva som hon har med programledaren Carina Berg, kommer nämnda Viktor Philipson och ämnet hundar på tal igen. Men den här gången förklarar Gynning att Philipson haft en helt annan inställning till sällskapsdjuret. 

Carolina Gynning ska nämligen ha köpt en hund till familjen helt utan Viktor Philipsons vetskap – en handling som resulterade i en inte så glad Viktor. Carolina Gynning berättar att hon åkte utanför Stockholm och köpte en hund, glad i hågen kom hon sedan hem. Men de känslorna förändrades snabbt:

– Sen kom jag hem med den och sa "surprise", och han blev så jävla arg. Nej man han blev så arg så att...

Carolina avbryter sig själv och förklarar därefter att hon, efter sin pojkväns bemötande, blev ifråntagen hunden och lämnades i tårar.

– Då tog han hunden och körde den tillbaka till uppfödaren, säger hon i podcasten och tillägger sedan:

– Stora krokodiltårar på mig.