Paradise hotel-profilen väntar sitt första barn

Paradise hotel-Hanna Bodelson och pojkvännen Victor Hammar ska bli föräldrar.
Paradise hotel-Hanna Bodelson och pojkvännen Victor Hammar ska bli föräldrar. - Foto: Stella Pictures och Instagram.
Dela på Pinterest
Tidigare Paradise hotel-deltagaren Hanna Bodelson ska bli mamma. På Instagram visar hon upp gravidlyckan med kärleken Victor Hammar.

Hanna Bodelson slog igenom i realityprogrammet Paradise hotel 2019 och medverkade senare även 2020. Den andra gången hon tävlade i dokusåpan valde hon att hoppa av på på grund av personliga skäl. Närmare ett år efter sin senaste medverkan träffade hon pojkvännen Victor Hammar. 

Paradise hotel-bebisar 

Förutom Hanna, är den även en hel del andra Paradise hotel-profiler som funnit kärleken efter sin medverkan i programmet och vissa har även lett till små bebisar. Andrea Norrman, som tävlade i dokusåpan 2017, har blivit mamma till barnen Belle och Louie. Samma år som Andrea, tävlade Lisa-maria Jönsson och hon har blivit mamma till dottern SiaRobin "Mos" Andersson har vunnit Paradise hotel två gånger och sedan sin tävlan har han blivit pappa till Inez.

Marcelo Peña och Nina Glimsell Udovicic blev ett par efter programmet, men valde senare att gå skilda vägar och har därefter funnit kärleken på varsitt håll. Marcelo har blivit pappa till dottern Elle och Nina har blivit mamma till sonen Phoenix. Josefine "Josie" Capllonch har fått barn, 2022 blev hon mamma till sonen Kenzo

Hanna Bodelson gravid – väntar sitt först barn

Den här gången var det Hanna Bodelsons tur. I april avslöjade Hanna att hon och pojkvännen Victor Hammar ska bli föräldrar. På Instagram delade hon en bild föreställande bebiskläder, en Hammarby-napp och ultraljudsbild.

"Vi ses i höst mini", skrev hon intill bilden.

Bland kommentarerna syns andra reality-profiler gratulera paret till graviditeten. 

"Grattis!!", skrev Bachelorette-Olivia Birgersson

"Åhhh grattis!!!", skrev Nina Glimsell. 

"MEEEEN GUD, GRATTIS!!!", skrev Bettina Buchanan

Ingen självklarhet

Efter bebisavslöjandet anordnade Hanna en frågestund på sin Instagram där hon svarade på frågor om bland annat graviditeten. Hon berättar då att graviditeten inte är något som hon tagit för givet. 

"Det var inte planerat men det var lika välkommet ändå", skriver hon och fortsätter: 

"Är väldigt ödmjuk när det kommer till att inte ta det för givet". 

Stort grattis Hanna och Victor!