Alice Stenlöf avslöjar: Därför tog det slut mellan henne och Jireel

Alice Stenlöf avslöjar: Därför tog det slut mellan henne och Jireel
RapparenJireel och artisten Alice Stenlöf blev tillsammans 2020, men gjorde slut året därpå. - Foto: Stella Pictures, STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Alice Stenlöf lever numera ett singelliv, men var tidigare tillsammans med rapparen Jireel. Nu berättar hon om varför de gjorde slut. Läs mer här!

Den 26-åriga influencern och kläddesignern Alice Stenlöf drev tidigare podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B. Podcasten, som hon hade med Bianca Ingrosso, sände sitt sista avsnitt i augusti 2019. Idag hörs Stenlöf i podcasten Vad fan hände? – en podcast som hon har med sin vän och influencerkollega Klara Elvgren

Alice Stenlöf berättar om sin nya dejt i podcasten "Vad fan hände?"

I den nya podcasten är tanken att podduon ska vara filterlösa och helt ärliga, både med vad som skett tidigare i deras liv och vad som händer i nuet. Den öppna inställningen fick Alice Stenlöf att avslöja att hon dejtar en ny kille. Det berättar hon i det senaste avsnittet av podcasten. 

Vem denna kille är går hon – till sin poddkollegas stora missnöje – inte in på. Däremot avslöjar hon att hon och denna person börjat ses, att de har sovit tillsammans och att hon verkligen fattat tycke för personen. 

Därför tog det slut mellan Alice Stenlöf och Jireel

Under sommaren 2020, några månader efter att Alice Stenlöf brutit upp med Philip Wong som hon var tillsammans med i sju år, började hon dejta rapperen Jireel. Paret höll sin relation hemlig till en början, men efter ett tag började Jireel dyka upp på Stenlöfs sociala medier. 

Året därpå tog förhållandet slut, men något riktigt klart svar har hon inte gått ut med, något Morgonpassets programledare David Druid tog fasta på när Alice Stenlöf gästade radioprogrammet under onsdagen. 

Men även den här gången är 26-åringen hemlighetsfull, men ger till slut ett lite stapplande svar.

– Alice Stenlöf, vad var det som hände mellan dig och Jireel?, frågar programledaren David Druid. 

Efter en stund ger en chockad Alice ifrån sig ett svar på den frågan: 

– Vi gjorde slut, säger hon och tillägger sedan, på David Druids begäran: 

– Vi funkar inte ihop. Jag tror bara att vissa har man liksom en fin relation med under en period och sen så ska det få fortsätta vara fint och då är det bättre att gå separerade vägar.