Alice Stenlöf

Alice Stenlöf är en svensk influencer från Göteborg som föddes 17 juni 1996. Idag är hon en av Sveriges mest populära influencers. Hennes arbete som influencer innebär att hon dagligen jobbar med sina sociala kanaler, det vill säga sin blogg, Youtube, Instagram och Snapchat. 


Tillsammans med branschkollegan och den folkkäre realitystjärnan Bianca Ingrosso hade hon podcasten "Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B". Podcasten var aktiv mellan 2017 och 2019.


Innan Alice började jobba med sina sociala kanaler på heltid så var hon relations manager på modeföretaget Elly Pistol. Hon flyttade till Stockholm i samband med att hennes kanaler växte och i början hade hon ett distansförhållande med dåvarande pojkvännen Philip Wong. Sedan flyttade de ihop, de bodde då i en lägenhet strax utanför Stockholms innerstad. 

Paret gjorde slut 2020, i samma veva som Alice Stenlöf var med i Let's dance. Sedan uppbrottet har Alice varit tillsammans med artisten Jireel. Idag har hon en flickvän vid namn Amani Smith.


På sin Youtube-kanal publicerar Alice många videos om skönhet och några av hennes mest efterfrågade inlägg är på hur hon sminkar sig och fixar håret. Under hösten 2018 var hon även ambassadör och ansiktet utåt för sminkvarumärket Maybelline.


Alice är aktiv på sina sociala medier och på Instagram har hon över 400 000 följare, och du kan följa henne under namnet @alicestenlof och på Snapchat på @Stoneleaf.Bildkälla: Instagram/alicestenlof

1 2 3