Carolina Gynning säljer huset på Ekerö – flyttar till lägenhet

Carolina Gynning säljer huset på Ekerö – flyttar till lägenhet
Carolina Gynning är trött på huslivet och vill flytta till en lägenhet. - Foto: Stella Pictures, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Carolina Gynning bor med sin familj i en villa på Ekerö utanför Stockholm. Men nu har hon fått nog av huslivet och vill ta sig in till stan. Läs mer här!

Ingen kan ha missat att Carolina Gynning är bosatt i ett hus, även kallat "hippiehuset", på Ekerö. Där bor hon med sina barn: Döttrarna Adele, Alicia och Vilda. Som om det inte vore nog bor där även en hel del djur. 

Carolina Gynning säljer huset på Ekerö

På tomten har det setts allt från ankor, kaniner, hönor och hundar. Men det är inte bara ett livligt djurliv som huset fått ta del av. När Carolina Gynning nyligen gästade Nyhetsmorgon tillsammans med sin poddkollega Carina Berg berättade hon att hon fått sex vattenläckor på ett år, vilket gjort att Gynning fått nog. 

– När den sjätte kom så skrattade jag ju bara. Jag grät ju på några av de första. Sen drack jag vin på de i mitten och nu skrattar jag.

Gynnings flyttplan: Köpa lägenhet i stan

Käpparna i hjulet har fått Gynning att tänka om kring sin och familjens boendesituation. Nu har hon planer på att sälja huset och flytta till lägenhet. 

– Det blir lägenhet för mig från och med nu, så jag ska leta lägenhet nu, säger hon i programmet och tillägger sedan:

– Nu säljer jag, för jag orkar inte mer. Jag orkar inte ha ett negativt besked till.

Även i podcasten Gynning och Berg hittar sig själva har Carolina Gynning pratat om sina flyttplaner, och då berättat att hon tänker flytta till en lägenhet i centrala Stockholm. 

Lästips:Carolina Gynning visar upp villan på Ekerö – se bilderna


Carolina Gynning visar upp en del av sin villa på Ekerö. Foto: Carolina Gynning/Instagram