Carolina Gynning visar upp villan på Ekerö – se bilderna

Carolina Gynning bor för närvarande i ett hus på Ekerö med sin familj. - Foto: ERIK MÅRTENSSON / TT, Christine Olsson/TT, Instagram/@carolinagynning
Dela på Pinterest
Carolina Gynning är bosatt i ett hus på Ekerö utanför Stockholm. Spana in bilder på villan här!

Carolina Gynnings villa på Ekerö utanför Stockholm

Carolina Gynning bor i ett hus på Ekerö utanför Stockholm. Där bor hon med sina tre döttrar, Alicia, Adele och Vilda samt en hel del djur av olika slag. Gynning förälskade sig i huset först 2016, men då med tanken att det skulle få bli hennes ateljé. 

Vid tillfället bodde Gynning tillsammans med sitt ex, sina äldsta döttrars pappa Alexander Lydecker, bara några hus ifrån det hus som hon idag bor i men då kallade för sin ateljé. Men när föräldraparet bestämde sig för att gå skilda vägar 2018 fick ateljén agera hem för Gynning och döttrarna – och har gjort sedan dess.

Bostaden är uppdelad i två byggnader samt en uteplats. Tomten har även pool och plats för både höns, kaniner och hundar. Villan är värderad till omkring 9 miljoner idag. 

Vill sälja villan och flytta till lägenhet

Huset, som Carolina Gynning kallar för "hippiehuset", må vara vackert som en dröm till utseendet. Men under ytan gömmer sig en hel del skavanker, något Gynning berättat om både i sin podcast och under en intervju i Nyhetsmorgon

Då avslöjades det nämligen att hon haft sex vattenläckor i huset bara det senaste året, vilket resulterat i att Gynning fått nog av huslivet. 

– När den sjätte kom så skrattade jag ju bara. Jag grät ju på några av de första. Sen drack jag vin på de i mitten och nu skrattar jag, sa hon under intervju i Nyhetsmorgon och tillade sedan:

– Nu säljer jag, för jag orkar inte mer. Jag orkar inte ha ett negativt besked till.

Carolina Gynning har inte bara en bostad på Ekerö, utan även en på Ibiza och en i Järvsö.

LästipsCarolina Gynning säljer huset på Ekerö – flyttar till lägenhet

Carolina Gynnings hus på Ekerö – se bilder här

Är du nyfiken på att kika på hur Carolina Gynnings hus på Ekerö ser ut? Spana in bilderna nedan.

Foto: Instagram/@carolinagynning
Foto: Instagram/@carolinagynning
Foto: Instagram/@carolinagynning
Foto: Instagram/@carolinagynning