Sanna och John Guidetti kritiserar deltagarna i Robinson: "Smutsiga människor"

Sanna och John Guidetti kritiserar deltagarna i Robinson: "Smutsiga människor"
På bilden: John och Sanna Guidetti samt en del av lag Syd. - Foto: Johan Nilsson/TT, Instagram/@sannaguidetti, Skärmdump/TV4
Dela på Pinterest
Årets Robinson-säsong är i full gång och engagerar en hel del tittare, däribland Sanna och John Guidetti, som på Instagram uttrycker sina åsikter kring programmet. Läs mer här!

Tidigare i år kom beskedet att lagen i årets säsong av Robinson delas in i ålderskategorier, det yngre laget mot det äldre. En som snabbt kritiserade åldersindelningen var Sanna Guidetti, som i en video på sin Instagram uttryckte sin åsikt om det hela:

– Så ojämna lag är det i år, vilket jag tycker är skitdåligt. Hoppas att nästa säsong inte har så här ojämna lag. Det är knas, sa hon på sin Instagram tidigare under säsongen

Åldersuppdelningen i Robinson bröts nyligen upp, och det är nu nya lag som gäller. Men även den nuvarande lagsituationen, eller snarare hur deltagarna beter sig i sina lag, kritiseras av Guidetti.

Sanna Guidetti rasar mot Robinson – igen

 Under torsdagen publicerade hon ett långt videoklipp på sin Instagram där hon riktar kritik mot hur deltagarna agerar i sina lag.

– Jag är jätteprovocerad. Det här är den sämsta Robinson. Jag kokar alltså jag är lack. Jag tycker det är vidrigt, säger hon i videon. 

"Mobbning"

Det Sanna Guidetti syftar på är att ett av lagen, nya lag Syd, väljer att förlora med flit för att kunna rösta ut en av sina lagkamrater. 

– Alltså det är smutsiga människor, jag är verkligen riktigt förbannad. Det här om något är ju typ mobbning.

Även Sannas man, John Guidetti, flikar in med en kommentar:

– Man kan ju inte lägga sig med flit för att få sin egen lagkamrat att åka ut. 

– Jag har ont i magen för det här, säger Sanna avslutningsvis. 

Foto: Skärmdump/Instagram/@sannaguidetti

Tittarkritik mot Robinson: "Skandal"

Det finns även andra tittare som öppet har kritiserat det faktum att några av deltagarna väljer att lägga sig för att få tillfälle att rösta ut en av sina lagkamrater. Några av åsikterna, som inkommit på  lyder i stil med de här kommentarerna:

"Läggmatch borde aldrig vara tillåtet, gör om gör rätt inför nästkommande säsonger."

"Patetiskt att se och de borde bli diskade för sådant beteende! Inte sett nåt liknande i Robinsons historia tack och lov tidigare. Läggmatcher brukar vara olagligt."

"En parodi… hur kan tv4 tillåta ett sådant fult spel och mobbning av människor … skandal! Nu räcker det!"