Bianca Ingrosso och Victor Leksell avslöjar hånglet: "Hade en kväll..."

Bianca Ingrosso och Victor Leksell avslöjar hånglet: "Hade en kväll..."
När Victor Leksell gästade Bianca Ingrossos talkshow berättade de om när de hånglade ute på en nattklubb. - Foto: Stella Pictures/Patrik Österberg, Adam Ihse/TT
Dela på Pinterest
När Victor Leksell gästade Bianca Ingrossos talkshow Bianca i helgen avslöjade de – och visade upp en bild på – när de var närgångna på ett uteställe i Stockholm. Läs och se mer här!

I söndags sändes det sista avsnittet av den andra säsongen av talkshowen Bianca. Programledaren Bianca Ingrosso bjöd in författaren David Lagerkrantz, paret Emil Beer och Ros (Rebecca Ejdemo) samt skådespelaren Hedda Stiernstedt. Dessutom fick artisten tillika Biancas gamla hångel, Victor Leksell

Bianca Ingrosso och Viktor Leksell berättar om kyssen

Bianca Ingrosso inleder intervjun med att ta upp det faktum att hon och Victor Leksell känner varandra sedan tidigare, och lämnar då över stafettpinnen och låter honom berätta hur deras vägar korsats. 

– Hur känner vi varandra? Minns du det?, frågar Bianca Ingrosso trevande. 

– Vi hade en kväll där..., säger Viktor Leksell och berättar att de möttes i början av hans karriär under en av hans första utekvällar i Stockholm.

Han tillägger:

– Jag hade typ släppt två låtar, kastas in i Stockholmsvimlet och en viss Bianca Ingrosso kommer fram och är i luven, säger Leksell samtidigt som en bild från det nämnda kvällen visas upp.

Visar upp bild från kvällen

Bianca Ingrosso och Viktor Leksell lyckades nämligen få till det i form av ett hångel den kvällen. Vid tillfället hade Ingrosso nyligen gjort slut med sitt ex, Philippe Cohen. Hånglet skedde på en restaurang och nattklubb vid namn Nosh and Show som ligger i centrala Stockholm. 

Om det skedde något mer än en kyss mellan Leksell och Ingrosso lät de vara osagt. 

Foto: Skärmdump/Bianca/discovery+