Efter uppbrottet med Joe Alwyn – Taylor Swift dejtar Matty Healy

Taylor Swift och Matty Healy.
Taylor Swift och Matty Healy ryktas dejta. - Foto: Jordan Strauss/Invision/AP och STELLA Pictures / Splash News.
Dela på Pinterest
Taylor Swift och Joe Alwyn gjorde tidigare i år slut efter sex år tillsammans. Nu ryktas artisten dejt brittiska rockstjärnan Matty Healy.

I februari ryktades det att artisten Taylor Swift och skådespelaren Joe Alwyn har gått skilda vägar enligt Entertainment Tonight. Paret träffades första gången 2016, innan relationen senare blev offentlig 2017. I april stod det senare klart att paret har brutit upp efter sex år tillsammans. 

Artisten som under våren reser land och rike för sin slutsålda turné The Eras tour ryktas nu dejta The 1975-sångaren Matty Healy

Läs mer: Vilka har Taylor Swift varit ihop med? Vi listar artistens alla pojkvänner

Efter uppbrottet – relationen till Matty Healy

Enligt källor till The Sun har Swift funnit kärleken igen. Den här gången är det britten Matty Healy som har funnit prisbelönta artistens hjärta. 

"Hon och Matty är galet förälskade. Det är supertidigt, men det känns rätt. De dejtade första gången, väldigt bort, för nästan tio år sedan, men då var det inte rätt tajming", säger källan till tidningen. 

Personen berättar även att båda artisterna har turnerat de senaste veckorna och att de därför ser framemot att se varandra igen. 

"Som två internationella megastjärnor förstår de pressen från varandras jobb mer än någon annan". 

Enligt källan ska Matty Healy resa till Nashville för att stötta Swift under hennes turné.