Amanda Schulman avslöjar besvikelserna på lyxsemestern med Alex: "Så sjukt"

Paret Schulmans hotellvistelse blev inte som de tänkt sig. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund, Fredrik Sandberg/TT
Dela på Pinterest
Amanda Schulman lyxsemester med maken blev inte riktigt som hon tänkt sig. Läs mer här!

Paret Schulman spenderade Valborgshelgen i Norge, närmare bestämt i Ålesund. Och resan, den resulterade i blandande känslor för Amanda Schulman, det berättar hon i sin podcast Fredagspodden

– Jag är en naturälskare. Jag vill aldrig mer se en affär. Jag vill se jättehöga konstiga berg. Det är så jag känner, säger Amanda Schulman när hon berättar om helgen i podcastens senaste avsnitt. 

Amanda Schulman om vistelsen på Succession-hotellet: "Inget lyxhotell"

Men trots de natursköna vyerna som Amanda och Alex Schulman tog del av – och uppskattade – på resan möttes de av en hel del motgångar under sitt besök. Paret hade nämligen förväntat sig att hotellet skulle se annorlunda ut, närmare bestämt som det ser ut i tv-serien Succession

– Det var inget lyxhotell, det var det här som var så sjukt. Men vi trodde ju det, för vi har sett Succession och de har ju byggt upp egna interiörer om man säger så, på det här hotellet. Det var kanske därför min klädsel var lite fel.

Amanda berättar att skogsmiljöerna runt omkring hotellet var så vackra att de var tvungna att stanna sin hyrbil för att fota. Men när de kom fram upptäckte de, till sin stora besvikelse, att boendet inte alls såg ut som de föreställt sig. 

– Vi kommer fram till en liten hydda. Vi trodde ju att det var lite annat, säger Amanda Schulman i avsnittet.

Fler motgångar på hotellet

Amanda fortsätter att beskriva miljöerna runt om och i hotellet och berättar då att hotellets restaurang var belägen i en lada, och det är då Amanda och Alex Schulman stöter på nästa besvikelse. I ladan möttes de nämligen av ett långbord, vilket fick paret att snabbt förstå att de skulle bli tvungna att äta sin middag tillsammans med andra personer. 

– Det är "sammiddag". Då kryper det ju i hela min kropp, och Alexs kropp. Framför allt för att vi inte är sociala på det sättet, säger hon och poängterar att de var på en romantisk resa tillsammans och därför föredrog att vara själva under middagen. 

"Vi var fel"

Paret Schulman tog då saken i egna händer och ordnade så att de till slut fick sitta i ett annat rum, alldeles för sig själva. 

– Det var ju minst sagt så att vi var fel, jag hade ju klackar. Jag hade jättefina kläder med mig. Jag skulle vara fin, berättar Amanda Schulman i avsnittet och förklarar att de andra besökarna på hotellet inte hade gått in med samma "uppklädda inställning" som hon gjort inför Norge-vistelsen. 

Enligt hotellets egna hemsida kostar en natt i ett så kallar "landskapsrum" omkring 5 000 - 6 000 kronor för två personer. 

Så trots att hotellet inte var som de hade tänkt sig verkar vistelsen, inte minst av bilderna nedan att döma, i de norska skogarna ha varit rätt härlig för paret Schulman ändå.