Bianca Ingrosso berättar: Därför pratar jag så mycket om sex

Bianca Ingrosso berättar: Därför pratar jag så mycket om sex
Bianca Ingrosso berättar varför ämnet sex intresserar henne så mycket. - Foto: STELLA Pictures, Youtube/Bianca Ingrosso
Dela på Pinterest
Bianca Ingrossos öppenhet är något som uppskattas av många, och som gjort att hennes följarskara blivit så stor som den är idag. Nu berättar hon varför hon tycker om att prata särskilt mycket om sex. Läs mer här!

Bianca Ingrosso, 28, är känd för att prata öppet och ärligt om mycket. Hon delar med sig av sitt liv både i Wahlgrens värld, på sin Instagram och på sin Youtube-kanal. I de nämnda forumen pratar hon bland annat om sitt kärleksliv, sin ätstörning och om vad som sker till vardags i både jobb- och privatlivet. 

Det finns dock några få saker som hon tidigare berättat att hon aldrig kommer att avslöja. Det handlar om saker som skett mellan henne själv och sin mamma Pernilla Wahlgren, samt vad som skett mellan henne och sitt ex Phillipe Cohen, något som Modette tidigare skrivit om. Du kan läsa mer om det här.

Ett ämne som Bianca Ingrosso däremot ofta pratar frispråkigt om är sex. Hon har öppet och med stort intresse delat med sig av både sitt eget och andras sexliv, så att Ingrosso har en nyfikenhet kring sex och hur andra personers sexliv ser ut, det är ett faktum. Det berättar hon även i en nyligen publicerad Youtube-video

– Jag pratar inte om sex för att skryta om att jag är någon jävla sexsymbol, utan jag tycker det är så intressant att veta, säger hon.

I videon berättar hon även ännu en anledning till varför hon vill prata så mycket sex:

– När jag pratar om smink, vilket är Caia, så blir det ju reklam. Jag tror det är därför jag pratar om sex och sånt. Det är det enda som inte är reklam för mig.

Anledningen till att sex är ett så ofta förekommande ämne i Biancas liv är helt enkelt för att det är ett av få ämnen som inte klassas som reklam för henne. Det vill säga att sex inte har med jobb att göra för Bianca Ingrosso, och därför är det mer kul att prata.

28-åringen förklarar att mycket det hon annars pratar om och som hon är intresserad av har med något av hennes jobb att göra. Det handlar om allt från entreprenörskap, kläder och inte minst: Smink.