Vanessa Lindblad: Man, barn, föräldrar och lyxiga lägenheten

Här kan du läsa mer om Vanessa Lindblad. - Foto: STELLA Pictures/Göran Granlund, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Vanessa Lindblad är manager till Bianca Ingrosso, tvåbarnsmamma och medgrundare till Caia Cosmetics. Här kan du läs mer om Lindblads familj, föräldrar, uppväxt och lägenheten i centrala Stockholm.

Vanessa Lindblad är manager till Bianca Ingrosso och var med och startade skönhetsvarumärket Caia Cosmetics. Idag har Lindblad lämnat Caias styrelse och är passiv i företaget. Idag driver hon modevarumärket Àvora, som hon nyligen lanserade tillsammans med Ingrosso. 

Här kan du läsa mer om affärskvinnan och hjärnan bakom Bianca Ingrossos imperium, Vanessa Lindblad. 

Vanessa Lindblads ålder – hur gammal är hon?

Född den 21 september 1984. Hon fyller alltså 39 år 2023.

Vanessa Lindblad: Man och barn

Vanessa Lindblad är tillsammans – och gift – men Valentino Lindblad. Paret gifte sig 2017, en månad innan deras äldsta son Matteo föddes.

Har två barn

Vanessa och Valentino Lindblad har två barn: Matteo och Mila. Mila hette tidigare Cleo, men fick sitt namn bytt av sina föräldrar vid två års ålder. 

Vanessa Lindblads föräldrar: Mamma, pappa och ursprung

Vanessa Lindblads mamma, pappa och syster är födda i Iran. Familjen tog beslutet att lämna Iran när mamman var gravid med Vanessa. Familjen flyttade då till Umeå, som blev staden där Vanessa växte upp. 

Pappan led av djup depression när Vanessa var liten, något hon öppet pratat om i olika forum. Hon har även berättat att utgången av pappans djupa depression blev självmord. 

Vanessa Lindblads lägenhet 

Familjen Lindblad bor i en lägenhet i Vasastaden i Stockholm. Dit flyttade dem i juni 2022. Enligt uppgifter ska lägenheten vara 101 kvadratmeter stor och är inredd i ljusa färger och stora valv. 

Familjen har även ett fritidshus utanför Stockholm.