Alex Schulman avslöjar upplägget med Molly Sandén: "Tycker väldigt mycket om henne"

Dela på Pinterest
Alex och Amanda Schulman äger ett hus på Gotland där de ofta får besök om somrarna. En av dem som varit gäst i sommaridyllen är artisten Molly Sandén. Nu avslöjar Alex Schulman sin relation till den 30-åriga artisten. Läs mer här!

Alex Schulman bor med sin fru Amanda Schulman och deras tre barn i en lägenhet på Östermalm i Stockholm. Lägenheten, en våning som består av två ihopslagna lägenheter, är inte den enda bostaden som paret Schulman äger. De har även ett hus på Gotland, närmare bestämt i Rute. 

Där spenderar familjen Schulman större delen av sina somrar, bland annat tillsammans med Amandas systrar Hannah och Amelia Widell, som även de har hus på ön. 

Ett annat par i Alex och Amandas Schulman närhet som också har hus på Gotland och som vistas där under sommartid är Alex poddpartner Sigge Eklund med familj. Sigges fru, Malin Eklund, är precis som sin man nära vän med paret Schulman. 

Paren har många gemensamma vänner, däribland musikerparet Molly Sandén och David Larsson.

Alex Schulman gästar Fördomspodden

Molly Sandén och David Larsson har setts umgås med familjerna Schulman och Eklund på Gotland flertalet gånger – ett umgänge som kom på tal när Alex Schulman gästade Fördomspodden

I Fördomspodden framför programledaren Emil Persson med olika påståenden, eller fördomar, som han har om sin gäst. När Alex Schulman gästar tar han bland annat upp en fördom han har som handlar om att paret Schulman "delar på Molly Sandén" med paret Eklund när samtliga parter befinner sig på Gotland. 

– Överenskommelsen ser ut som så att när Molly Sandén är på Gotland har du och Amanda henne jämna veckor och Sigge och Malin har henne udda veckor. 

"Tycker väldigt mycket om henne"

Påståendet får Alex Schulman att skratta till, för att sedan berätta hur det faktiskt ligger till:

– Så här ligger det till med Molly Sandén. Jag tycker ju väldigt mycket om henne, och jag blir glad när hon kommer. Också hennes kille, säger han och berättar att han tycker att paret, Molly Sandén och David Larsson är "otroligt härliga att umgås med".

Han fortsätter:

– Bekymret är bara att jag är ju ingen nattsuddare.

Alex Schulman berättar om "upplägget" med Molly Sandén

Alex Schulman förklarar att Molly Sandén, till skillnad för honom själv, tycker om att vara uppe sent på kvällarna. Det är något som även Sigge Eklund tycker om, menar Alex. 

– Det här med varannan vecka är inte helt sant. Däremot kan man säga att vi tar hand om Molly och David mellan sju och elva, och sen tar Sigge hand om henne och David mellan elva och fyra på morgonen. Det är liksom upplägget, och det har funkat väldigt bra. 

Vad Molly Sandén och David Larsson tycker om detta upplägg som sommargotlänningarna har låter han vara osagt i avsnittet.