Alex Schulman berättar om skönhetsingreppet: "Fixade..."

Alex Schulman berättar att han genomfört en skönhetsingrepp. - Foto: Stella Pictures, LEIF R JANSSON / TT
Dela på Pinterest
Alex Schulman delar med sig av en skönhetsoperation han nyligen genomfört, och beskriver känslan innan operationen som en "livslång sorg". Läs mer här!

Alex Schulman, 47, är en av Sveriges kanske mest kända författare och poddare. Han driver podcasten Alex & Sigge och syns allt som oftast i en rad olika andra medier. 

Nyligen medverkade Schulman i podcasten Fördomspodden där han avslöjade att han genomgått en skönhetsoperation, närmare bestämt tandkirurgi.

Alex Schulman i Fördomspodden

Fördomspodden, ledd av Emil Persson, handlar om att programledaren framför olika påståenden som han har om de gäster han bjudit in till podcasten.

En av Emil Perssons fördomar som han framför när Alex Schulman gästar handlar om att Schulman genomgick ett kirurgiskt ingrepp i munnen i samband med att hans bok Bränn alla mina brev, som fick titeln Överlevarna i USA, släpptes på den amerikanska marknaden.

Fördomen lyder följande:

"Det var en högtidsdag när Överlevarna släpptes i USA. Nu skulle allt förändras. Du trodde att du levt i överflöd tidigare, men det var inget mot det överflöd som nu stod för dörren. Och du minns fortfarande USA-bokssläppsmorgonen så väl. Du tog på dig din finaste kostym, pussade Amanda på kinden och åkte till tandkirurgen för att slå ut varenda jävla tand i käften."

"En livslång sorg"

Men den fördomen är Schulman snabb på att dementera. Därefter berättar han att han haft komplex över sin tänder under hela livet, att de gjorde ont och att han därför valde att genomföra skönhetsingreppet: 

– Det finns något med mina tänder som har varit en livslång sorg och jag har haft så ont. Jag har känt mig väldigt ful. Det är en jobbig del av mitt liv, säger han och tillägger:

– Det var inte alls så att jag fixade mina tänder när jag fick mitt kontrakt i USA.