Amanda visar upp sin och Alex Schulmans lyxvåning – se bilderna

Amanda och Alex Schulman bor med sin familj i en lyxig lägenhet på Östermalm. - Foto: Anders Wiklund/TT, STELLA Pictures/Robert Eklund, Instagram/@mandyschulman
Dela på Pinterest
Amanda Schulman bor med sin familj i en lägenhet på Östermalm i Stockholm. Spana in bilder på våningen här!

Amanda Schulman, 42, växte upp på med sin mamma, pappa och sina två systrar i en lägenhet på Södermalm i Stockholm. Idag bor hon på Östermalm, närmare bestämt i en lägenhet på 180 kvadratmeter. 

Där bor hon med sin familj bestående av sin man Alex Schulman, 47, barnen Charlie, Frances och Louie och familjens hund, Fonzie. Parets barn syns inte särskilt mycket på parets sociala medier. Något som däremot får ta plats i Instagram-flödet, framför allt i Amandas, är den nämnda lägenheten som familjen bor i. 

Schulmans lägenhet på Östermalm

Lägenheten, eller våningen, har stora, vackra kakelugnar, platsbyggda bokhyllor och ett kök klätt i marmor. Bostaden är från början två lägenheter, men renoverades nyligen till en på uppdrag av Alex och Amanda Schulman. Från början bodde de i en av dem, men tog chansen och köpte den andra när den blev till salu. Våningen är enligt Booli värderad till omkring 28 000 000 kronor. 

Amanda Schulman, som tycker mycket om att duka och göra fint inför de middagar paret bjuder in till, delar ofta med sig av bilder på just det: Dukningar i de vackra miljöer som finns i den stora våningen.  

Här hittar du bilder på familjen Schulmans lyxiga lägenhet på Östermalm.

Bilder på Alex och Amanda Schulmans lägenhet