Viktor Philipsons oro för Carolina Gynning: "Gått så långt..."

Viktor Philipsons oro för Carolina Gynning: "Gått så långt..."
I podcasten "Gynning & Berg" berättar Carolina Gynning att Viktor Philipson är orolig för henne till följd av hennes "tanorexia". - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Carolina Gynning har, precis som många andra personer som lever i det långa landet i norr, en stor längtan efter solen. Men det kan vara så att hon tagit det ett steg för långt, åtminstone enligt hennes pojkvän Viktor Philipson. Det berättar hon i ett avsnitt av podcasten "Gynning & Berg".

I avsnittet berättar Gynning att hon har "tanorexia", det vill säga ett tillstånd då man är beroende av att se så solbränd ut som möjligt.

Gynnings behov av att sola och se väldigt solbränd ut har fått som konsekvens att hennes pojkvän, Viktor Philipson, börjat bli orolig för henne. 

– Jag har ju en extrem tanorexia, berättar Gynning i Gynning & Berg och tillägger:

— Det har ju gått så långt att Nischti (red anm. Viktor Philipson) börjat bli orolig. 

Carolina Gynnings poddpartner Carina Berg flikar då in och berättar att hennes pojkvän Erik Berg ifrågasatt om Gynning solat solarium. 

Ifrågasättandet från Erik Berg tog Gynning dock inte som något negativt, snarare tvärtom:

– Då tog jag ändå det som en komplimang. Vi tanorektiker, vi tar ju det som en komplimang att vi legat i solariet. 

Carolina Gynning berättar att hon själv inte ser hur solbränd hon blivit, men att Viktor tycker att man numera enbart ser hennes hår och tänder.

Gynning poängterar dock att hon är duktig på att skydda sig mot solen genom att ha solskyddsfaktor, åtminstone på vissa kroppsdelar. 

Läs mer: Efter beskedet om Viktor Philipson – Carolina Gynning vill ha fler barn