Efter beskedet om Viktor Philipson – Carolina Gynning vill ha fler barn

Carolina Gynning och Viktor Philipson fick dottern Vilda sommaren 2021. - Foto: Fredrik Sandberg/TT, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Trebarnsmamman Carolina Gynning känner sig inte klar med bebislivet. Läs mer här!

Carolina Gynning, 44, driver framgångsrika verksamheter som Gynning Design, podcasten Gynning & Berg hittar sig själva samt det nystartade skönhetsvarumärket Gynning Beauty. Utöver det ligger hon bakom populära konton på sociala medier där hon har uppemot 600 tusen följare. 

Full rulle för Carolina Gynning

Men sin framgångsrika karriär är inte den enda Carolina Gynning ägnar sin tid åt. Hon har även tre barn, döttrarna Alicia, Adele och Vilda. Ja, schemat är till synes fullproppat med roliga grejer för Gynning, men kanske kommer ytterligare en grej adderas i konstnärens liv framöver. 

Nu meddelar nämligen trebarnsmamman att hon är sugen på fler barn. 

Vill ha fler barn

Det är i ett inlägg på Instagram som Carolina Gynning skriver om sina bebisplaner.

"Fast det är krävande att ha tre så vill jag ändå ha fler. Får aldrig nog av bebisgos", skriver hon till en bild där yngsta dottern Vilda syns sova på hennes axel.

Gynnings besked om Viktor Philipson

Carolina Gynning har sedan 2019 varit tillsammans med Viktor Philipson – en relation som konstnärens följare för en tid sedan misstänkte var slut. Då Philipson inte synts till på Gynnings sociala medier på flera månader börjades det spekuleras kring hur det egentligen låg till mellan dem. 

Men efter en tid med spekulationer i Gynnings kommentarsfält gav hon svar på tal kring det hela och visade då upp en bild från när de umgicks. Du kan läsa mer om följarnas tankar och om Carolina Gynnings svar på tal här

Lästips: Carolina Gynnings följare rasar efter bilden med dottern: "Osmakligt"