Zara Larsson talar ut efter omtalade konserten: "Skäms"

Zara Larsson talar ut efter omtalade konserten: "Skäms"
Zara Larsson berättar vad hon tycker om den svenska publiken. - Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice
Dela på Pinterest
Zara Larsson, 25, har ett och annat att säga om publikhavet som tog plats i Stockholm för att se Beyoncé nyligen. Läs mer här!

Förra veckan drog Beyoncé igång sin världsturné Renaissance. Turnén startade med två konserter i Sverige, närmare bestämt i Friends Arena i Stockholm – något som varit omtalat då det är ovanligt att en så stor artist väljer att starta sin turné i just Sverige.

Båda konserterna var fullproppade med personer som köpt biljetter och tagit plats i arenan för att ta del av världsstjärnans framträdande. En av de som stålsatt sig för att se inte bara den ena utan båda konserterna är Zara Larsson – även hon världsartist men som är ett stort fan av Beyoncé. 

Zara Larssons hyllning till Beyoncé

Efter att ha sett de två konserterna delade Zara Larsson med sig av en lång text om hur hon upplevde Beyoncés insats på scen. På sin Instagram kastade hon lovord över Beyoncé och berättade att hon var så tacksam över att hon hade möjligheten att se konserten två gånger.

Foto: Instagram/@zaralarsson

Zara Larsson kritiserar den svenska publiken

Det finns däremot en sak som den svenska stjärnan inte alls uppskattade med konserten: Den övriga publiken. 

På Tiktok har Zara Larsson publicerat en lång video där hon berättar att Beyoncé, under sitt andra stopp i Bryssel, nämnt att den publiken var bäst hittills. Larsson uttrycker att hon tog uttalandet "väldigt personligt".

"Skäms"

I kommentarsfältet fortsätter diskussionen kring den svenska publiken och Larsson uttrycker sina känslor kring det hela även där:

"Ugh får ont i magen av skam. Me and mine gav absolut 110%, men Stockholm sveeeek", skriver en följare som håller med om artistens resonemang.

"Hahahahaha nej alltså SISTA gången jag skäms över den här staden nu", svarar Zara Larsson i kommentarsfältet.

Zara Larsson avslutar videon med att vädja till Beyoncé att hon ska komma tillbaka i framtiden. 

Se videon nedan!