Avslöjar storbråket mellan Amanda och Alex Schulman: "Förstört två ikoners relation"

En middag med Amanda Schulman, Elsa Ekman, Cassandra Klatskow och Nadia Kandil resulterade i ett storbråk mellan Amanda och hennes man, Alex Schulman. - Foto: Henrik Montgomery/TT, Instagram/@detskaverpodcast, STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
En middag mellan Amanda Schulman och profilerna bakom podcasten Det skaver resulterade i ett storbråk mellan paret Schulman. Läs mer här!

Nyligen släpptes ett avsnitt av Alex & Sigges podcast där Alex Schulman berättar om en kväll då han mötte trion bakom podcasten Det skaver.

Trion, tre influencers vid namn Elsa Ekman, Cassandra Klatskow och Nadia Kandil, var nämligen hembjudna till honom för att äta middag med hans fru, Amanda Schulman. Tjejerna skulle fira att de nyligen börjat producera sin podcast på Amanda Schulmans och Hannah Widells poddplattform Perfect Day Media. Alex Schulman, han stod för förrätten den kvällen och var därmed en med på en del av middagen. 

Mötet ägde rum för några veckor sedan, men har av Alex Schulmans ord i poddavsnittet att döma lämnat ett och annat spår – både positiva och negativa sådana.

Alex Schulman om bråket med Amanda

I Alex & Sigges podcast berättar nämligen Schulman att han tycker väldigt mycket om både Elsa Ekman, Cassandra Klatskow och Nadia Kandil. Detta trots att de, enligt honom, orsakat ett stort bråk mellan honom och hans fru Amanda. 

– Du vet att jag och Amanda alltid har ett stort bråk varje sommar. Det handlar om podcasten Det skaver, berättar Alex i ett avsnitt av podcasten.

Han förklarar att efter middagen hemma hos honom och Amanda, då gick tjejerna vidare till en restaurang för att fortsätta sin kväll ute på stan. 

Men när kvällen började lida mot sitt slut anslöt Alex till tjejgänget igen. Och det var då det hände, situationen som resulterade i ett storbråk mellan paret Schulman. 


Det skaver-trion och Amanda Schulman bad då nämligen Alex ta ett foto på dem, så att de kunde skicka det till Hannah Widell som även hon skulle medverkat på middagen men behövde stanna hemma för att vabba. 

Men när Alex tog en av tjejernas telefon hände något som fick hela tjejgänget att börja fnissa åt honom.

– Jag fäller ned kameran till liggande för att ta en så kallad breddare och genast då ett försynt litet fnitter bland Det skaver-tjejerna. 

– De ler överseende och en av tjejerna lutar sig fram och istället för att berätta för mig vad det är jag ska göra eller vad jag gör för fel så tar hon tag i min hand och vrider kameran stående. Ganska brutalt ändå. 

Schulman gör därefter som tjejerna vill och tar bilden stående, men fnittret runt bordet blir bestående hos honom. 

"Sen skriker vi till varandra"

Senare under kvällen, när paret Schulman gått och lagt sig för att sova, tar han upp kamerahändelsen:

– Lite fånigt det här med den här bilden att den skulle vara stående, säger han varpå Amanda ger som svar att han bara borde lära sig att aldrig ta bilder liggande eftersom "ingen gör det, bara gubbar utan koll".

Därefter utbryter ett stort bråk dem emellan där de utbyter hårda ord mot varandra.

– Sen så skriker vi till varandra på ett sätt som är så generande för båda, säger Alex i podcasten.

Det skaver-gänget om händelsen med Alex Schulman

Det faktum att Alex Schulman tog upp kamerahändelsen med Det skaver-gänget och bråket med sin fru i sin podcast resulterade inte bara i spännande innehåll i podden, utan också i en stor oro bland Det skaver-trion.

I ett nyligen publicerat avsnitt av podcasten Det skaver inleder Elsa Ekman avsnittet med att berätta om den oro och höga puls hon fick när hon började lyssna på fredagens Alex & Sigge

Ekman berättar att hon sprang fram till sin telefon och pausade podcasten så fort hon hörde hur Alex började prata om kvällen då de umgicks. Därefter ska en nervös och ångestfylld sms-konversation mellan Elsa och Cassandra ägt rum – en konversation där de tillsammans gick igenom vad som sägs i Alex & Sigge-podden.

– Jag satte i halsen, säger Elsa Ekman i avsnittet och fortsätter:

– Så jag springer bara till mobilen och trycker paus. Jag vill inte höra mer för jag vet inte hur jag ska ta in det. 

Cassandra Klatskow: "Ett övergrepp"

Även Cassandra tog Alex Schulmans poddinnehåll väldigt hårt:

– Vi har förstört två ikoners relation, säger Cassandra i avsnittet och tillägger sedan: 

– Det är ett övergrepp. Vi känner inte varandra. Han har stått och lagat en otrolig bläckfiskrätt i deras fina kök till oss och varit så trevlig och inbjudande, och vi antastar honom.

Men vem av Elsa, Cassandra och Nadia som tog sig friheten och justera Alexs hand är det ingen av dem som riktigt kommer ihåg.