Camilla Hamids svar på kritiken – efter videon med Alice Stenlöf

Camilla Hamid slår tillbaka efter kritiken – efter videon med Alice Stenlöf
Alice Stenlöf deltar i Camilla Hamids Youtube-serie "Halv åtta hos en Youtuber".
Dela på Pinterest
Camilla Hamid ligger bakom Youtube-serien "Halv åtta hos en Youtuber" som nyligen släppte sitt första avsnitt för säsongen. Nu kritiseras hälften av deltagarna för hur de agerade under middagen. Läs mer här!

Influencern och bakproffset Camilla Hamid är just nu aktuell med sin Youtube-serie Halv åtta hos en Youtuber. Serien släppte nyligen sitt första avsnitt där en av deltagarna, närmare bestämt Alice Stenlöf, fick laga en trerättersmiddag till de övriga deltagarna: Camilla Hamid, Nicole Falciani och Hoda Mirza

Youtube-serien, som nu är inne på sin tredje säsong, är allt som oftast ett uppskattat program av de som följer Camilla Hamid. Men efter att det senaste avsnittet släpptes har det trillat in en hel del kritik mot programmet, eller snarare hur några av deltagarna agerar runt middagsbordet. 

Kritik efter Alice Stenlöfs avsnitt i "Halv åtta hos en Youtuber"

I avsnittet, där deltagarna är hemma hos nämnda Alice Stenlöf för att äta bruschetta, korv stroganoff och dumlekakor, syns de fyra deltagarna sitta runt bordet för att samtala om allt mellan himmel och jord. 

Men i kommentarerna uttrycker flera av programmets tittare att de upplever att Nicole Falciani och Hoda Mirza stängdes ute och inte fick vara med och samtala under middagen, utan att det framstod som att Camilla Hamid och Alice Stenlöf hade egna konversationer under middagen. 

"Kudos till Nicole som tittade på alla när hon pratade och bjöd in Hoda till samtal, medan Camilla och Alice bara tittade på varandra och var nästan lite nonchalanta... Tråkigt att det blev så. Sen är det störande att Alice inte ansträngde sig mer matmässigt."

Foto: Youtube/Camilla Hamid

Camilla Hamids svar på kritiken

Kommentaren, som har över 90 gillamarkeringar, har Camilla Hamid tagit sig tid att besvara:

"Tar till mig kritiken och förstår till 100% att det uppfattas så. Jag tror att det blev så för att jag pratade så mycket med Hoda & Nicole när Alice lagade maten (4h inspelning) så när vi väl satte oss vid bordet så var Alice den enda som vi inte socialiserat oss med. Ska absolut tänka på det till nästa gång och uppskattar feedbacken", skriver hon.

"Inhyrda statister"

Men det var inte bara följaren ovan som lämnade sina åsikter kring hur samtalen fördes i videon. Flera andra tittare håller med i frågan och har även de uttryckt sina åsikter i ämnet:

"Bästa Nicole som bjöd in Hoda i samtalet annars kändes det som Alice och Camilla pratade och va i en egen bubbla", kommenterar en person.

"Jag tänkte precis samma! Camilla som ändå är programledaren borde väl ändå kunna tala till alla och ge alla ögonkontakt.", skriver en annan person.

"Det var som att hoda och Nicole var inhyrda statister.", kommenterar en annan.