Biancas avslöjande om Benjamin Ingrosso: "Kan inte..."

Biancas avslöjande om Benjamin Ingrosso: "Kan inte..."
När Bianca Ingrosso gästar sin lillebrors program "Benjamins" avslöjar hon ett och annat. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, STELLA Pictures/F. Wennerlund
Dela på Pinterest
När Bianca Ingrosso gästar Benjamin Ingrossos tv-program passar hon på att avslöja ett och annat om sin lillebror. Läs mer här!

Benjamin Ingrossos program Benjamins börjar lida mot sitt slut – både den nuvarande säsongen och tv-programmet i sig. Den tredje säsongen av Benjamins blir nämligen den sista, det meddelade artisten i april i år. 

– Det är skittråkigt, men det blir den sista säsongen. Det är för att jag vill fan sluta på topp, sa han när han kom med beskedet.

Men innan han tackar för sig passar han på att bland annat bjuda in sin syster Bianca Ingrosso till programmet – ett beslut han i avsnittet till synes ställer sig tveksam till. 

I samband med att efterrätten serveras passar hon nämligen på att avslöja ett och annat om sin lillebror. 

– Benjamin kan inte dricka bubblor, slänger Bianca Ingrosso ur sig där de sitter runt middagsbordet.

Därefter avslöjar hon en rad andra saker om sin lillebror:

– Han kan heller inte tugga tuggummi.

– När vi var små och hade sådana här middagar hemma var han nakenfis och så sprang han runt bordet och bara "nakenfis", och sen så sjöng han i två timmar.

Och det var kanske inte just samtal om när han som liten sprang naken runt bordet som Benjamin Ingrosso tänkte att de skulle prata om under middagen.

– Ibland glömmer jag att bjuda in syrran är precis som att bjuda över sin mamma. Då kommer alla pinsamma barndomshistorier som ett brev på posten.