Bianca Ingrosso avslöjar: Därför gick hon och Phillipe Cohen isär

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjorde slut 2022. - Foto: STELLA Pictures, Claudio Bresciani / TT
Dela på Pinterest
Relationen mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen tog slut 2022. Uppbrottet skedde efter att paret varit tillsammans – från och till – under flera år. Nu avslöjar Ingrosso varför hon och Cohen gled isär. Läs mer här!

Bianca Ingrosso är aktuell med dokumentärserien Imperiet Bianca, där tittarna får följa med Bianca och uppbyggnaden av skönhetsvarumärket Caia Cosmetics. Dokumentärserien tar sig an allt från försäljningen av bolaget, dess framgångar och motgångar samt Biancas upp- och nedgångar, både i det privata och i arbetslivet.

I samband med premiären gästade Bianca Ingrosso podcasten Inga beiga morsor, som drivs av  Melina Criborn och Ellinor Löfgren, där hon både pratade om sitt arbetsliv och om sitt privatliv, inte minst om sin tidigare relation.

Bianca Ingrosso: Därför gled jag och Phillipe Cohen ifrån varandra 

I poddens inledning börjar trion prata om vilka de väljer att pratat om sina känslor med, och att de killar som de har i sin omgivning inte är särskilt bra på att ta emot dem när de vill prata om lite mer djupa samtalsämnen. Bianca tar då upp relationen som hon hade med sitt ex, Phillipe Cohen, och ger ett exempel på när ett par inte backar upp varandra:

– Jag och Phillipe var ju inte de... jag sträckte ju mig till andra när jag ville prata ut, säger Bianca och tillägger:

– Det var ju därför vi gled ifrån varandra så mycket också. Vi var liksom inte varandras stöttepelare. 

Därefter tycker hon har det intrycket av män rent generellt, att hon upplevt att just män inte är lika bra på att bolla känslor och är rent av ointresserade av att prata om djupa saker. Hon nämner då, förutom tidigare nämnda Phillipe, både sin pappa Emilio Ingrosso och sin bror Benjamin Ingrosso som två exempel.

Kände sig ensam

Hon berättar även att hon kände sig mer ensam i relationen med Phillipe Cohen än vad hon gör idag, när hon är singel. 

– Jag kände mig mer ensam i min relation än vad jag gör nu, berättar Bianca i avsnittet.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso var tillsammans med Phillipe Cohen under nästan tio år. Förhållandet var ett så kallat av-och-på-förhållande, men bröts upp en gång för alla 2022. 

Bianca har varit öppen om relationen och dess upp- och nedgångar. Men det finns några saker ur relationen hon berättat att hon aldrig kommer avslöja. Du kan läsa mer om det här.