Lovisa Wallins lyxiga present från vännen: "Klarar inte av mer"

Lovisa Wallins nya lyxpresent av bästa vännen. - Foto: Instagram @lojsanwallin
Dela på Pinterest
Influencerns 30-åriga födelsedag har minst sagt inneburit en hel del överraskningar – läs mer om den senaste lyxpresenten här!

Det 30-åriga födelsedagsfirandet som började i Frankrike, har minst sagt fortsatt efter att influencern Lovisa "Lojsan" Wallin återvänt hem till Sverige igen.

En utlandsresa, lyxiga presenter och en överrasknings roadtrip är några av sakerna Lovisa hunnit uppleva under sitt firande. Nu avslöjar influencern på Instagram vad hon fått av sin bästa vän – fortsätt läs för att få reda på vad lyxpresenten visade sig vara!

Drömväskan från sambon

Under resan till Frankrike firade Lovisa sin 30-års dag tillsammans med familjen i en lyxig villa. På plats var bland annat sambon Buster Reuterswärd och parets två barn Todd och Tintin

När Lovisa öppnade sina presenter var det en som stod ut något alldeles extra. Inuti ett av paketen gömde sig nämligen influencerns drömväska, som sambon lyckats få tag på. Presenten rörde flera vid bordet till tårar och födelsedagsbarnet var minst sagt chockad.

Läs mer: Lovisa Wallins 30-årspresent för hundratusentals kronor – se svindlande priset

På roadtrip med influencers

Tillsammans med några av de influencers som var med på Lovisa och sambons omtalade midsommarfest, blev hon "kidnappad" och medtagen på roadtrip.

Vännerna Tully Levy Yayik, Moa Mattsson och Josefin Lavold överraskade med en natt på Ästad Vingård, ett vackert spahotell i Tvååker, nära Varberg.

Lyxpresenten från bästa vännen

Det senaste från Wallins 30-års firande är presenten från bästa vännen Josefin Lavold. 

På Instagram delade Lovisa en bild på en påse från DIOR. Inuti påsen låg ett plånboksfodral, samt en handskriven lapp:

"Vi ska till din favoritstad" 

Foto: Instagram @lojsanwallin

Influencern lät sina följare gissa på vart resan skulle bära av, och de flesta gissade rätt på en gång – Paris!

Reser efter graviditeten

Lovisa gick nyligen ut med nyheten om att hon är gravid och berättar därför på sin Instagram att resan till Paris med bästa vännen blir av efter födseln.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!