Därför tror följarna att Lovisa Wallin väntar tvillingar

Lovisa Wallin ska bli trebarns mamma. - Foto: Foto: Stella Pictures och Instagram/@lojsanwallin.
Dela på Pinterest
Lovisa Wallin ska bli mamma – igen. Efter en detalj från en av Wallins Tiktok-videor, tror hennes följare att storken kommer med två bebisar.

Influencern Lovisa "Lojsan" Wallin och pojkvännen Buster Reuterswärd väntar sitt tredje barn tillsammans. Det var i mitten på juni som den blivande trebarnsmamman visade upp familjelyckan på Instagram. 

"Familjen växer", skrev hon till en video på hela familjen. 

Paret har även barnen Todd och Tintin sedan tidigare. 

Läs mer: Efter omtalade midsommarfirandet – så mycket kostade Lovisa Wallins fest i år

Därför tror följarna att hon väntar tvillingar

När Lovisa delade den glada nyheten på Tiktok, gjorde hon det till låten "California Gurls" med Katy Perry och Snoop Dogg. Under meningen "Turn it up because it's getting heavy. Wild, wild west coast, these are the girls i love the most", som sjöngs av Snoop Dogg, höll influencern om gravidmagen för att indikera på att de började bli tungt att bära bebisen. Till videon skrev Wallin även ut två emojis som föreställde bebisar, något som fick följarna att spekulera kring att paret väntar tvillingar. 

"Tvillingar??"

"Enäggstvillingar tjejer"

"Va... Tvillingar???"

"TVILLINGAR???!!!"

Däremot fanns det även de som ifrågasatte spekulationerna. 

"Nu för tiden kan man inte ens skriva 2 likadana emojis på rad utan att det ska missförstås"

Lovisa har själv berättat att hon väntar parets tredje barn, alltså inte tredje och fjärde, det gjorde hon i en video på Youtube-kanal. 

– Jag är så taggad på det här kapitlet, jag ska bli trebarnsmamma. Vi ska ha tre barn, sa hon i videon. 

Tuff graviditet

I samma Youtube-video delade hon med sig av stunden hon fick reda på att hon är gravid. Tittarna fick så se ett tillfälle där graviditetstesten var negativt och ett annat där hon äntligen plussade på stickan. 

– Förstår du hur mycket psykiskt det är i det här. Vi har bara försökt bli gravida, försökt, försökt, försökt, försökt. Sen samma sekund som du bara 'okej nu skiter vi i det här', sa pojkvännen Buster. 

– Då blir jag gravid, fortsatte Lovisa. 

Lovisa är halvvägs genom graviditeten och berättade att hon mått dåligt under de första veckorna, men att hon äntligen börjat må bättre.