Julia Bergman avslöjar könet på bebisen: "Ville vänta men..."

Julia Bergman och sonen Milan blev en populär duo i TV3:s realityserie Unga mammor. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund och Stella Pictures.
Dela på Pinterest
Julia Bergman och Dennis Everberg väntar sitt tredje gemensamma barn, Julia har även sonen Milan från en tidigare relation. I en video på Instagram kunde familjen nu avslöja vad det är för kön på bebisen i magen.

Julia Bergman slog igenom i TV3:s Unga mammor, där hon medverkade tillsammans med sonen Milan. Hon har sedan dess blivit en omtyckt tv-profil, funnit kärleken i hockeyspelaren Dennis Everberg och fått döttrarna Zelda och Ilse.  

Julia Bergman väntar sitt fjärde barn

Tidigare i april kom Julia med den glada nyheten att familjen utökas. I magen växer nämligen en liten krabat som väntas titta ut i september. 

"ÄNTLIGEN, om allt går som det ska kan vi äntligen välkomna galning nummer 4 i september", skrev Julia på sin Instagram. 

Läs mer: Unga mammor-Julia Bergman är gravid – väntar sitt fjärde barn

I magen ligger en liten...

Bebisens ankomst närmar sig med stormsteg och i veckan kunde den blivande fyrabarnsmamman avslöja om det är en tjej eller kille som kommer göra familjen sällskap i höst. I en video på Instagram fick äldsta dottern Zelda poppa en ballong som innehöll blå konfetti. 

"It's a BOOOY!!! Vi ville egentligen vänta med att ta reda på könet till födseln men Zelda har verkligen varit så engagerad denna graviditeten och ville så gärna poppa en ballong", skrev Julia Bergman under videon.