Klara Elvgrens beslut för dotterns skull: "Lättast"

Klara Elvgren och Jhon Arboleda väntar sitt första barn.
Klara Elvgren och Jhon Arboleda väntar sitt första barn. - Foto: Instagram/@tanbyklara och STELLA Pictures/Robert Eklund.
Dela på Pinterest
Klara Elvgren och Jhon Arboleda väntar till första barn tillsammans. Nu berättar den blivande mamman om parets beslut för dottern.

Influencern och programledaren Klara Elvgren, även känd som "Tanbyklara", och pojkvännen Jhon Arboleda går i väntans tider till att bli föräldrar. 

Paret träffades efter att Klara var programledare för ett realityprogram som Jhon var deltagare i, närmare bestämt FBOY Island. I början på året avslöjade de att de väntar sitt första barn tillsammans och i mitten på maj firade de ett år tillsammans. 

Läs mer: FBOY Island-deltagaren blev tillsammans med programledaren – alla deltagare här

Kommer prata spanska med dottern

Bebisen var beräknad den 29 maj och väntas anlända när som helst. På sociala medier delar den blivande mamman ofta med sig av glimtar från vardagen och svarar med jämna mellanrum på följarnas frågor om graviditeten. En fråga om några följare varit nyfikna på att få svaret på – är vilket språk bebisen kommer prata.

"Planen är att Jhon pratar spanska & jag svenska", svarade Klara Elvgren på Instagram på frågan. 

Foto: Instagram/@tanbyklara

Ett svar som väckte ytterligare frågetecken hos följarna som nu undrade varför den blivande pappan skulle prata spanska och inte svenska med dottern. Anledningen handlar helt enkelt om att spanska är Jhons modersmål. 

"Att få chansen att bli tvåspråkig är ju bara positivt och spanskan är ju Jhons modersmål från Colombia. Så lättast blir ju ifall han alltid pratar & läser för henne på spanska medan jag & förskolan etc. kör svenska", svarade influencern då på frågan. 

Foto: Instagram/@tanbyklara.

Klara om ålderskillnaden med Jhon

Klara har tidigare pratat om ålderskillnaden mellan henne och Jhon, då det skiljer sju år mellan dem. I en video på Youtube förklarade hon bland annat att det kan kännas av i vissa situationer, men att de kompletterar varandra. 

– Han är ju alltså bara 25 och jag är alltså 32, så det är sju år mellan oss, sa hon i videon och fortsatte:

– Jhon är mer mogen än mig i vissa situationer. Det är klart att jag kan känna av åldersskillnaden i vissa situationer.

Läs mer: Klara Elvgren om åldersskillnaden mellan henne och Jhon Arboleda: "Mer mogen"