16-åriga Theo Wahlgren har börjat jobba: "Dyrt att vara tonåring"

Theo Wahlgren har fått sitt första jobb, nämligen på storebror Oliver Ingrossos restaurang Olli. - Foto: Foto: Henrik Montgomery/TT och Instagram/@pernillawahlgren.
Dela på Pinterest
Pernilla Wahlgrens yngsta son Theo Wahlgren har fått sitt första jobb. I podcasten Wahlgren och Wistam berättar Pernilla om sonens nya arbetsplats.

Pernilla Wahlgren har ständigt nya projekt i kikaren och syns flitigt i rutan, och så även de flesta av hennes barn. Ett gemensamt intresse familjen emellan, av deras sociala medier att döma, är mat. Förutom att de med jämna mellanrum syns äta på restaurang tillsammans, jobbar äldsta sonen Oliver Ingrosso på egna restaurangen Olli, Benjamin Ingrosso lagar mat i matlagningsprogrammet Benjamin's och Bianca Ingrosso delar ofta med sig av sin kärlek för mat. 

Nu verkar matintresset även synas hos det yngsta Wahlgren-Ingosso-syskonet. 

Oliver Ingrossos lyxiga födelsedagspresent till Theo

Theo Wahlgren fyllde 16 år tidigare i år och firades med dunder och brak med hela familjen. I podcasten Wahlgren & Wistam, med Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam, berättade Pernilla att hon och Theo traditionsenligt först firade födelsedagen med Theos pappa Joachim Lennholm, innan de senare firade med resten av Pernillas barn.

– Det är så mysigt och det är så kul för Theo också för han har inget minne av att vi har liksom bott tillsammans för han var för liten när vi separerade. Så han tycker att det är så roligt och han ba: "Det var det bästa på hela dagen när jag satt med dig och pappa". Så får han lite egentid med oss två, sa Pernilla i podcasten. 

Läs mer: Därför följde Theo Wahlgren med på Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Browns resa till New York

Där jobbar Theo Wahlgren

Trots att 16-åringen fortfarande går i skolan samt bor hemma, tar han nu nästa steg i livet. I Wahlgren & Wistam avslöjade Pernilla sonens nya beslut – att börja jobba för att tjäna sina egna pengar. Theo kommer nämligen under sommaren att ge sig in i restaurangindustrin, närmare bestämt på storebror Oliver Ingrossos restaurang.

– Han behövde tjäna lite extra pengar såklart, det är dyrt att vara tonåring idag. Så idag börjar han sommarjobba på Olli, Olivers restaurang, säger hon och fortsätter: 

– Så himla gulligt, det blir hans första liksom sommarjobb, han har aldrig sommarjobbat innan.